Een hypotheek binnen 48 uur bij ING!!

Afgelopen maandag 21 oktober 2019 komt Gerard bij ons met het goede nieuws dat hij op hele gunstige wijze een woning aan heeft kunnen kopen. Enige obstakel zou zijn dat de bankgarantie gesteld is op 28 oktober 2019 en de ontbindende voorwaarden tot 1 november.

 

Niet onhaalbaar maar wel waanzinnig ambitieus! Omdat wij de klant nooit te kort willen doen, hebben we duidelijk kenbaar gemaakt dat we het willen proberen maar ontzettend afhankelijk zijn van de bank!

 

Gezien de benodigde snelheid hebben we gekozen voor ING bank, een bank met een scherp rentetarief, goede grondvest in Nederland en een bank die intern de zaken erg goed op orde heeft (op dit moment).

 

Gistermiddag kwam dankzij het top team van acceptanten zoals onder andere Peabo en Marloes het verlossende antwoord dat de hypotheek finaal akkoord bevonden is.

Een hypotheek binnen 48 uur!! Een resultaat waar wij en ING bank trots op mag zijn!

 

wil je graag weten hoeveel jij maximaal kan lenen of jouw hypotheek ook verbeterd kan worden, twijfel dan niet en bel ons op 0318 888 880, mailen mag natuurlijk ook naar [email protected].

 

 

 "Wij kijken verder dan de cijfers ons vertellen"