Reviews

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Zoals gezegd uitstekende service en vriendelijke medewerker

DATUM 2023-01-17
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wij zijn al jaren tevreden klanten.
Het advies gaat altijd net dat stapje verder.
Top Service!

DATUM 2023-01-15
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wij hebben eind 2022 onze eerste woning gekocht, mede te danken aan onze hypotheekadviseur Arjan.

Als starters heeft Arjan ons door heel het process begeleid. Hij was vlot, vriendelijk en behulpzaam.

Nog geen 2 maanden verder en wij hadden onze sleutels van de nieuwe woning al binnen.

DATUM 2023-01-03
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mark heeft ons heel wat wijzer gemaakt als het gaat om alles wat bij een hypotheek komt kijken. Hij is erg flexibel, eerlijk en enthousiast. De hypotheek was erg snel rond, super!

DATUM 2022-12-25
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mensen met verstand van financiën en geven een goed advies

DATUM 2022-12-23
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Onze hypotheek was een enorme puzzel en uitdaging en menig hypotheek adviseur had er allang het bijltje bij neer gegooid. Arjan bleef zijn uiterste best doen al leek het vaak op de wet van Murphy. Het grootste hoofdpijn dossier werd uiteindelijk afgelopen maand getekend en wij genieten elke dag weer van ons droomhuis, waar wij dankzij de hulp van Arjan kunnen wonen.

DATUM 2022-11-25
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Dit is de tweede keer dat we gebruik hebben gemaakt van de diensten van Arjan. Een zeer prettig contact, advies en snelle afhandeling. Luistert goed naar je wensen en probeert het uiterste voor je te doen.

Ik kan eerstehypotheek.nl van harte aanbevelen!

DATUM 2022-11-23
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Ik ben geholpen door arjan van rooijen super hypotheker alles naar mijn Wens. Beantwoord al je vragen en tot in de puntjes goed verzorgt

DATUM 2022-11-16
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Super fijne mensen, zij denken met je mee aan je persoonlijke situatie en zorgen altijd voor gepaste oplossingen.
Super vriendelijk en erg proffessioneel!

DATUM 2022-11-15
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mark geeft je duidelijke uitleg in simpele taal. Zeker als je niks van hypotheken af weet. Reageert snel en neemt onzekerheden weg.

DATUM 2022-11-14
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wij zijn fantastisch geholpen door Mark bij het kopen van onze eerste woning. Van A tot Z is alles goed uitgelegd, werden we goed op de hoogte gehouden en konden we altijd bellen met vragen. Als we ooit weer van plan zijn om een nieuwe stap te zetten, dan kloppen we zeker bij Mark aan!

DATUM 2022-11-10
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Een prettig gesprek waarin duidelijk tot uiting kwam dat de adviseur wist waar hij het over had en werkelijk meedacht en ook voor advocaat van de duivel durfde te acteren. Laagdrempelig contact en toch professioneel. Ik voelde me echt verder geholpen. Heel fijn.
Dank Marc!

DATUM 2022-10-17
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Geweldig geholpen door Arjan met alle financiële zaken bij het kopen van ons droomhuis. Hij is altijd bereikbaar vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader ook voor het fijne gesprek via de telefoon.

DATUM 2022-10-14
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mark van Eerstehypotheek.nl is altijd bereid met je mee te denken en alle mogelijkheden te bekijken! Met de klant bespreekt hy de beste mogelijkheid en dan kan je als klant zelf beslissen wat je wil doen. Hij reageert snel op berichten/verzoeken. Mark is fijn om mee te werken omdat je ervanuit kan gaan dat hij je eerlijk zegt waar je staat. Mark is een Topper!

DATUM 2022-09-28
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

We zijn weer goed vakkundig en snel geholpen door Arjan,inmiddels al jaren klant.

DATUM 2022-09-27
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mark is zeer vriendelijk. Hij heeft ons goed alles uitgelegd en alles nauwkeurig en vlot geregeld.

DATUM 2022-08-31
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Reeds meerdere malen heeft Mark Beumer ons geadviseerd en geholpen om de juiste keuze te maken.
Ook deze keer zijn we weer dik tevreden hierover.

Mark, we willen je dan ook nogmaals bedanken voor alles, je bent een toppertje!!

DATUM 2022-08-09
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Zeer goede en snelle service...duidwlijk uitleg voor normale mensen ook te snappen. Zeer tevreden over eerstehypotheek.nl met name Mark Beumer..iedereen die een hypotheek wil afsluiten zal ik zeker deze hypotheek adviseur aanraden.

DATUM 2022-07-12
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wij hebben Mark Beumer meerdere keren om advies gevraagd en gekregen. Mark Beumer staat altijd klaar voor de klant en doet net dat beetje meer voor de klant. Daarbij is het een "no nonsense" vent met humor.

DATUM 2022-07-12
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Van het eerste tot het laatste gesprek is het erg fijn geweest om met Mark te spreken en te sparren. Mark geeft je ook echt het gevoel dat hij voor zijn werk staat. Complimenten voor de manier van werken mocht Mark in gesprek zijn of iets dergelijks hij belt altijd terug. Echt heel prettig om met Mark van gedachten te wisselen. En wat je op papier krijgt is ook luid en duidelijk. Nogmaals de complimenten.

DATUM 2022-07-05
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Met Mark Beumer is fijn om mee te werken.
Hij helpt je overal mee.

DATUM 2022-06-29
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Het samenwerken met Mark was en is absoluut zeer aangenaam .Een man die van zijn vak houdt, verstand van zaken heeft en daarbij qua snelheid en communicatie goed doorheeft wat de klant nodig heeft. Hij denkt mee met de klant. Het resultaat is er dan ook naar! Bedankt hiervoor.

DATUM 2022-06-21
COMMUNICATIE 9
DESKUNDIGHEID 9
GEMIDDELDE 9

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Arjan heeft ons van begin tot aan passeren bij notaris heel fijn geholpen. De aanvraag was binnen no time rond. Ik dit proces was Arjan heel laagdrempelig de bereiken en communicatie was top! Wij zijn super tevreden!

DATUM 2022-06-14
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mark heeft mij geweldig geholpen nadat ik door scheiding dakloos dreigde te worden. Hij heeft alles gedaan om mijn hypotheek rond te krijgen op de voor mij meest gunstige manier. Eerlijk en betrouwbaar, een rots in de branding in een voor mij hele moeilijke en onzekere tijd.
Nogmaals bedankt Mark en ik hoop dat het nooit nodig zal zijn maar ik zou zeker weer een beroep doen op jouw kennis en kunnen.

DATUM 2022-06-08
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Een aantal jaren geleden heeft Mark Beumer ons ontzettend goed geholpen. Hij heeft er toen voor gezorgd dat onze lasten enorm omlaag gingen, ons leven werd zo veel makkelijker en lichter, daar zijn we hem nog steeds heel dankbaar voor.

Nu hadden we hem onlangs gevraagd of het mogelijk is om onze hypotheek over te sluiten of een tweede hypotheek af te sluiten voor een verbouwing.

Hij ging hier meteen mee aan de slag en nog dezelfde dag gaf hij aan dat het wel mogelijk zou zijn, maar dat hij het niet zou adviseren ivm veel hogere maandlasten voor een relatief laag bedrag voor de verbouwing. En wij zijn juist zo blij met die lage maandlasten, dus we moeten gewoon nog even geduld hebben. Mark had dus makkelijk aan ons kunnen verdienen, maar gaf toch het advies om het nu nog niet te doen en hij heeft ook niks verdiend aan ons.

Maar we komen zeker weer bij hem terug! Het contact met Mark is heel prettig, ook al hebben we hem nooit in het echt gezien (alleen contact via telefoon en mail gehad), het voelt heel persoonlijk. Hij reageert heel snel en legt alles heel duidelijk uit. Als je denkt dat iets niet mogelijk is regelt hij het voor je!

Wij zijn heel blij met zo'n vriendelijke, deskundige en betrouwbare adviseur als Mark en we zouden hem zeker aanbevelen!

DATUM 2022-06-01
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10