Reviews

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Arjen is een onwijs lieve man die zijn werk goed doet ondanks veel vertragingen en een hoop geregel door onze kant.

Het contact is goed en duidelijk en helpt je waar nodig.

Ik kan 1e hypotheek alleen maar aanbevelen.

Toppers

DATUM 2024-05-31
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Er is niks te gek. Arjan heeft ons in 1 jaar tijd 2 keer goed geholpen met de aankoop en verkoop van onze huis.
We liepen tegen administratieve hobbels aan maar met de tomeloze inzet van Arjan is uiteindelijk als goed gekomen ook wordt er meegedacht over zaken die in de toekomst gaan spelen zoals pension en een testament.
Zoek je een goede adviseur die echt met je meedenkt kies dan voor Eerstehypotheek.nl.

DATUM 2024-05-23
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Onze eerste contacten verliepen super. Deze mensen weten precies hoe ze de klant moeten bedienen en informeren. Super voorstellen en vooruitdenkend vermogen . Niet voor de korte termijn maar zeker toekomst gericht denken. De communicatie en voortgang was TOP!!! echt een aanrader !! Mark is een zeer deskundig iemand die zich inleeft in de persoonlijke wensen adequaat handelen.

DATUM 2024-05-23
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Enthousiaste en kundige medewerker die goed meedenkt in de vraagstelling en daarvoor een passende oplossing biedt.

Daarnaast wordt er de vinger aan de pols (dossier) gehouden om het traject zo soepel mogelijk te laten lopen.
Zeer tevreden over de geboden service.

DATUM 2024-04-29
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mark denkt altijd in oplossingen.

DATUM 2024-04-29
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Als ervaringsdeskundige kan ik vol vertrouwen zeggen dat Arjan van Rooijen van Eerste Hypotheek.nl een uitmuntende ondersteuning biedt bij het verstrekken van financiëel- en hypotheekadvies. Vanaf het allereerste contact tot aan de afronding van de aanvraag, heeft hij bewezen een ware professional te zijn.
Allereerst valt zijn diepgaande kennis op. Arjan is niet alleen goed op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van de regelgeving, maar hij heeft ook een grondig inzicht in de financiële markten. Dit stelt hem in staat om op maat gemaakt advies te geven dat perfect aansluit bij de individuele behoeften en situaties van zijn klanten.
Wat zijn ondersteuning echter echt opvallend maakt, is zijn toewijding aan klanttevredenheid. Arjan neemt de tijd om te luisteren naar de zorgen en doelen van zijn klanten en streeft ernaar om oplossingen te vinden die hen helpen om hun financiële doelen te bereiken. Zijn geduld, vriendelijkheid en empathie creëren een sfeer van vertrouwen en comfort, waardoor klanten zich op hun gemak voelen tijdens het hele proces.
Daarnaast is Arjan buitengewoon responsief en communicatief vaardig. Hij staat altijd klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven en eventuele zorgen weg te nemen. Zijn heldere en begrijpelijke uitleg zorgt ervoor dat klanten volledig geïnformeerd zijn en met vertrouwen belangrijke beslissingen kunnen nemen.
Tot slot, Arjan's professionaliteit en integriteit zijn onberispelijk. Hij handelt altijd in het beste belang van zijn klant en streeft naar een eerlijke en transparante dienstverlening. Zijn betrouwbaarheid en betrokkenheid maken hem niet alleen een uitstekende adviseur, maar ook een waardevolle vertrouwenspersoon voor zijn klanten.

DATUM 2024-03-23
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Als heel prettig en vriendelijk
En goed geholpen.

DATUM 2024-03-21
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wederom met Mark contact opgenomen om i.p.v. een lening onze hypotheek te verhogen. Doordat Mark al pro-actief had nagedacht bij het afsluiten van onze hypotheek met verhoogde inschrijving, konden we nu zonder extra notariskosten de hypotheek verhogen.

Mark is zeer vriendelijk, behulpzaam maar denkt vooral goed voor en met je mee, met daarbij altijd goede afwegingen om iets wel of niet te doen. In een woord dus fantastisch!

DATUM 2024-03-21
COMMUNICATIE 9
DESKUNDIGHEID 9
GEMIDDELDE 9

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Dit is de tweede keer dat wij hier aankloppen en het lijkt wel of de service nog beter is dan voorheen. Wij als leek, onkundig en onzeker zijn wederom uitstekend geholpen. Buiten het feit dat we in al onze wensen zijn geassisteerd, nemen ze de tijd zaken uit te leggen zodat ik als leek ook wat leer en er wat van snap. En dan hebben we maar niet over de extra service die ze aanbieden, op gevoel van de klant.

Meer dan tevreden dus, dankjewel Mark!

DATUM 2024-03-02
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Arjan is goed bereikbaar en altijd bereid om alle mogelijkheden te verkennen en hieruit het meest passend advies af te geven.

Arjan is in staat om de klant de juiste inzichten te geven in de reële financiële situatie. Daarbij is hij naast klantgericht ook mensgericht.

Wij hebben het als erg prettig ervaren om met hem samen te werken.

DATUM 2024-02-29
COMMUNICATIE 9
DESKUNDIGHEID 9
GEMIDDELDE 9

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Met Mark Beumer een zeer prettig contact gehad wat is deze man super gemotiveerd om iemand te helpen .
Zelfs tijdens zijn reis naar Afrika stond hij nog klaar. TOP

DATUM 2024-02-20
COMMUNICATIE 7
DESKUNDIGHEID 7
GEMIDDELDE 7

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Onze ervaring is positief. We hebben onze wensen aangegeven en hier is naar gekeken en is er een aanbod gedaan waar we uit konden kiezen.
We zijn snel geholpen. We zijn er erg blij mee zo kunnen wij onze verbouwing nu gaan realiseren en zijn ontlast in het zakelijke deel.,

Wij kunnen je Arjen zeker aanraden.

DATUM 2024-01-22
COMMUNICATIE 9
DESKUNDIGHEID 9
GEMIDDELDE 9

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn zeer uitstekend. Verschillende keren mocht ik berekeningen laten maken die altijd voldeden aan mijn wensen. Door de service and klantvriendelijkheid die geboden wordt zal ik een ieder aanraden met dit bedrijf in contact te komen. Dan heb ik het onder andere over de snelheid van reageren via die mail of per telefoon, de vriendelijkheid en begrip in de gesprekken, het advies en "out of the box" denken. De rede dat ik 5 sterren heb gegeven is dat er niet meer sterren te selecteren waren ;). Hartelijk dank!

DATUM 2024-01-22
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Prettig en deskundig advies ontvangen. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant en een daarbij passend oplossing gezocht

DATUM 2024-01-06
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Een hele fijne ervaring wat ik met mark van eerstehypotkee.nl had en heb.
Hij heeft mij super goed geholpen en alles duidelijk uitgelegd omtrent mijn hypotheek.
Hij heeft zo zijn best gedaan en zeer klantvriendelijk denkt met en voor je mee, geeft duidelijk advies en daar ben ik super blij mee.
Ik raad zeker eerstehypotheek.nl aan van mij krijgen ze een dikke 10+

DATUM 2023-12-29
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wat een goede ervaring heb ik gehad. Marc was altijd bereikbaar. Tot laat ik de avond kreeg ik nog reacties op mijn vragen. Ons nood was ook en Marc heeft ons heel goed eruit geholpen. Ik zou hem 100% adviseren aan andere

DATUM 2023-12-26
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Ondanks dat het Mark Beumer niet gelukt is om het plan dat hij bedacht heeft te realiseren, kan ik niet anders zeggen dan dat hij alles uit de kast heeft gehaald om het te proberen. Concreet, helder, en duidelijk.. We weten waar we aan toe zijn…

DATUM 2023-12-11
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mijn ervaring met Mark zijn zoals ik al voor de 3e keer heb mogen ondervinden veruit de beste en zeer aanbevelenswaardig echt een top bedrijf.
Alles binnen een week geregeld

Dank voor de zeer vlotte behandeling

DATUM 2023-11-24
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wat een andere financieel adviseur niet kon, kan Mark van EersteHypotheek.nl wel!!!!
Door hem kan onze droom werkelijkheid worden!
Super service, snel handelen, verstand van zaken en top advies.
Bedankt Mark! Je bent een topper!

DATUM 2023-11-21
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mark Beumer luistert naar de klant en denkt al 10 stappen vooruit. Daar heb je wat aan en je kunt zelf zeggen of je dat wil of niet. Hij is altijd te bereiken ,voor vragen zo wie zo. Ik heb nog nooit zo’ n iemand meegemaakt. Ik heb verschillende banken aan de telefoon gehad , maar als je het vergelijkt met Eerste hypotheek.nl , dan is het “ bagger” en de “ Eerste Hypotheek is zo doorzichtig als glas.

DATUM 2023-11-11
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Via Krediet.nl kwam ik in contact met (ene) Mark Beumer, gespecialiseerd in hypothecaire adviezen en dat was nu precies wat ik nodig had: een uiterst deskundig hypothecair advies van iemand dieuitgebreid de tijd voor je neemt en uitermate deskundig genoemd mag worden. Mark neemt alle tijd voor je en handelt alles uitermate snel, maar dan wel op een bijzonder positieve en prettige manier, met je af. Hij is van alles uitermate goed op de hoogte en wikt en weegt werkelijk alles in het belang van het juiste advies aan zijn klant(en). Ik ben in ieder geval enorm blij dat ik met hem in contact ben gekomen in… our quest for the right mortgage!!! BEDANKT MARK

DATUM 2023-11-10
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Ik raad iedereen aan om naar Mark tegaan als het gaat over je hypotheek en de mogelijk heden. Mark is een heel fijn persoon en neemt je mee in het hele proces. Het is heel duidelijk maar ook heel laag drempelig waardoor het makkelijk is om je wensen en alles te bespreken. In onze ogen een topper.

DATUM 2023-11-09
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Ik ben zo ontzettend blij met de service van eerstehypotheek! Wij hadden Mark als hypotheek adviseur en hij legde ons alles heel duidelijk uit en probeerde altijd goed contact te houden met ons via de mail en telefonisch. Het proces ging ook heel snel dankzij hem. Dankzij hem hebben we nu binnen no time de hypotheek geregeld. Echt een aanrader!!

DATUM 2023-11-07
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wij zijn heel goed geholpen, als er vragen waren konden we altijd bellen.
Het aller belangrijkste is ze zijn altijd vriendelijk en staan je altijd te woord.

DATUM 2023-11-02
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Diegene waar we contact mee hadden was heel vriendelijk. Maar vooral duidelijk en meedenkend

DATUM 2023-10-21
COMMUNICATIE 8
DESKUNDIGHEID 8
GEMIDDELDE 8