Reviews

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Vrijblijvend top advies gehad en inzicht in je eigen financiële mogelijkheden.
Als we het huis van ons dromen vinden sluiten we zeker onze hypotheek hier af.

DATUM 2021-07-25
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Geweldig geholpen met oversluiten hyphotheek door arjan van rooijen.
Zeer goede communicatie en duidelijke uitleg over nieuwe hyphotheek.

DATUM 2021-07-15
COMMUNICATIE 9
DESKUNDIGHEID 9
GEMIDDELDE 9

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

We wilden graag onze hypotheek oversluiten, in eerste instantie hadden we bij onze huidige adviseur gevraagd naar de mogelijkheden, hij gaf al snel aan dat ons verzoek vrijwel kansloos was en gooide vrijwel direct de handdoek in de ring.

Zodoende zijn we via google terecht gekomen bij Arjan van Rooijen en na het lezen van de reviews hebben we bij hem gevraagd wat voor ons de mogelijkheden zijn. Arjan zijn eerste reactie was dat hij deze aanvraag juist zag als een mooie uitdaging. Arjan denkt namelijk heel erg in oplossingen en niet in problemen. Hij wil graag de klant helpen en heeft ons tijdens de aanvraag van a tot en met z erg goed geadviseerd. Hij nam ons bij de hand en hij gaf altijd duidelijk aan wat we wel/niet kunnen verwachten. Hij was al heel helder in de communicatie en hij nam ons goed mee in het gehele proces.

Oftewel erg betrouwbaar, veel kennis, aanpakker en helder in de communicatie. We zijn zeer tevreden over Arjan en we bevelen hem absoluut aan bij onze vriendenkring/familie! Een voorbeeld voor veel adviseurs (die wellicht alleen voor het 'snelle' werk gaan).

DATUM 2021-07-05
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Erg positief! Snel en vriendelijk contact. Er is alles aangedaan om de beste hypotheek te verkrijgen. Ik heb er een goed gevoel aan over gehouden.

DATUM 2021-07-01
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Via een kennis van mijn vader zijn we terecht gekomen bij Eerstehypotheek.nl. Wij hadden op de website een formulier ingevuld om eens een eerste berekening te maken voor een hypotheek.

Na een aantal uur werden we al gebeld door Arjan van Rooijen en van dat gesprek werden we al behoorlijk enthousiast. Hij gaf ons meteen veel informatie over de vormen van verschillende hypotheken.

Er ging echt een wereld voor ons open!

Na het aanleveren van onze gegevens, loonstroken, werkgeversverklaringen kwam Arjan al snel met een Rente aanbod van de bank. Wij moesten om het rond te krijgen een hoop papierwerk invullen en terug sturen, maar na enkele dagen kregen wij een bindende offerte!

Wij konden ons geen betere adviseur wensen! Arjan is vriendelijk, en weet echt waar hij mee bezig is en hij neemt ook echt de tijd voor je.
En wat wij vooral prettig vonden is dat hij snel is met reageren op een vraag. vaak al binnen 1 uur een reactie.

Wij raden eerstehypotheek.nl daarom echt aan!

Fam. van der Meer

DATUM 2021-06-30
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Goed en overzichtelijk advies gekregen en eigen keuzes kunnen maken! Snel resultaat en vriendelijk. Bedankt aan Mark en team

DATUM 2021-06-27
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Onze eerste hypotheek goed en snel afgesloten via Mark.
Dit jaar kwamen de verbouwplannen op. Het eerste waar ik aan dacht ondanks de naam eerstehypotheek.nl was: ik moet Mark hier weer voor hebben. Net als de eerste keer is dit snel en naar wens gebeurd. Geen poespas en niet te veel geregel. Ook voor een volgende oversluiting komen wij weer gewoon terug.

Bedankt Mark!

DATUM 2021-06-26
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Kijkt goed naar de persoonlijke situatie en levert op maat een goed advies! Altijd vanuit mogelijkheden.

DATUM 2021-06-24
COMMUNICATIE 9
DESKUNDIGHEID 9
GEMIDDELDE 9

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Vanaf het gesprek met arjan gelijk een goedgevoel erbij voor de rest uitstekend geholpen alles prima geregeld nooit gedacht dat het zou lukken maar arjan toch voor elkaar gekregen helemaal top bedankt

DATUM 2021-06-14
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

We hebben onze huurhuis gekocht! Met dank aan Arjan.

Maar ondanks dat het een half jaar duurde, bleef Arjan ons trouw. Door zijn doorzettingsvermogen, behulpzaamheid en drive sleepte hij er ons doorheen en vertelde ons om niet op te geven wat er ook gebeurde!! En inmiddels hebben we ons eerste huis gekocht.

Heel fijn samengewerkt. Een top vertrouwenspersoon. Hij kent zijn branche heel goed.

DATUM 2021-06-14
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Zeer tevreden

Bij vragen of onduidelijkheden was Mark altijd bereid om mij te woord te staan.
Vrolijk en enthousiast verstaat zijn vak goed.

Zou eerste hypotheek.nl aan iedereen aanbevelen

DATUM 2021-06-13
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Alles is zeer snel, overzichtelijk geregeld. Fijne gesprekken, vanaf het eerste gesprek.

DATUM 2021-05-31
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Vanaf dag 1 sinds ik in contact ben gekomen met eerste hypotheek ben ik zo perfect geholpen duidelijke uitleg en superinzet van de mensen die voor je klaarstaan

DATUM 2021-05-26
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mijn ervaring is erg prettig met Mark. Hij geeft een goede en wijken uitleg en kijkt daarbij naar de persoonlijke omstandigheid. Zeer aan te raden bij mensen die een goed advies willen ivm eerste hypotheek of met het over,etten. Meerdere malen adviseer ik om met eerste hypotheek contact op te nemen.

DATUM 2021-05-20
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Ondanks onze trage actie bij het aanleveren van de benodigde stukken, blijft er een continue, vriendelijke aansporing naar de klant toe.
Eerste hypotheek is een topproduct. Mijn dank hiervoor.

DATUM 2021-05-16
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Arjan heeft ons perfect geholpen.
Hij heeft met ons meegedacht, geadviseerd en
zijn berekening klopte precies.
Toen we de offerte hadden getekend van de bank was alles binnen 1 dag geregeld en konden we de afspraak met de notaris van maken.
Vanaf het eerste contact tot het moment van akkoord van de bank zaten nog geen 5 dagen.
Dit is wat wij nu bedoelen met helpen van een klant. Denk dit alleen mogelijk is als je weet waar je mee bezig bent, en ook het vertrouwen van de bank hebt.
Arja is zeker een aanrader. We zullen hem ook direct voordragen als we weten dat iemand een adviseur nodig heef

met vriendelijke groet Fam van Hattem

DATUM 2021-05-11
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mark heeft alles op alles gezet om ons een goed aanbod te kunnen voorleggen. Dit is gelukt en wij zijn hier uiteraard heel blij mee!

Wij zullen eerstehypotheek.nl dan ook zeker aanraden aan anderen.

DATUM 2021-05-06
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Arjan is zeer klantvriendelijk en denkt met je mee. Kijkt ook verder dan alleen de hypotheek. Reageert snel, is goed bereikbaar. Verder is hij persoonlijk en geïnteresseerd. Kortom, een topper en aanrader.

DATUM 2021-04-28
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mark is, was echt een topper bij de oversluiting van onze Hypotheek. Ben zeer tevreden en zal eerstehypotheek ook aanraden bij familie en kennissen.

DATUM 2021-04-22
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Ik kan niet anders zeggen, dat deze fantastische mensen, volledig al onze wensen hebben kunnen realiseren.
Dit was echt niet makkelijk, maar door voortdurend overleg en mogelijkheden aandragen is het toch gelukt, om voor ons een sluitende hypotheek te maken.
De absolute beste ervaring die ik op dit gebied ooit hebt morgen ontvangen. Een absolute aanrader!!

DATUM 2021-04-21
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Goed contact en professionaliteit

DATUM 2021-04-07
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Zeer klantvriendelijk, houden goed contact met de klant en koppelen informatie snel terug. Nemen de tijd om duidelijkheid te geven!!

DATUM 2021-04-05
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Prima contact met Mark....die lijkt altijd goeie zin te hebben!
Snel en makkelijk bereikbaar en reageert snel. Prima en duidelijke uitleg, zeker voor een leek als ikzelf. Dankzij Mark kunnen wij heel snel onze droom verwezenlijken.

DATUM 2021-03-31
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Arjan is van de persoonlijke benadering, stelt je op je gemak en zeer kundig. We hebben de hypotheek overgesloten. We zijn meer dan tevreden, bedankt!

DATUM 2021-03-17
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Zeer fijn geholpen door Marc
Snelle afhandeling en nemen de tijd
En als je een vraag hebt wordt dit snel beantwoord.

Ik vind het zeer zeker een aanrader. En zijn duidelijk in tekst en uitleg.
Bedankt voor het ondzorgen en meedenken. Groet John Kooimans

DATUM 2021-03-11
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10