Reviews

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Door Mark van Eerste Hypotheek.nl, heb ik mijn droom huis. In een hele moelijke periode in mijn lieven, ik heb een vriend gemakt. Dat vriend heeft mijn hypotheek binnen twee weken rond gemakt en was alleen een email of belletje weg!! Ervaring? Dit was de derde huis ik heb gekocht, nooit zo prettig.......Door Mark Beumer, my dreams came true!! Bedankt!

DATUM 02-12-2018
COMMUNICATIE 10,0
DESKUNDIGHEID 10,0
GEMIDDELDE 10,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mark Beumer heeft me erg goed geholpen met de aankoop van mijn nieuwe woning. Communicatie was zeer prettig te noemen en hij denkt met je mee. Door zijn vele ervaringen was alles snel en vlekkeloos verlopen. BEDANKT Mark Beumer

DATUM 02-12-2018
COMMUNICATIE 10,0
DESKUNDIGHEID 10,0
GEMIDDELDE 10,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

De service is goed. Er word goed mee gedacht met de klant en de communicatie is ook goed wanneer je belt of mailt is er altijd antwoord op de vragen die je hebt en dhr beumer weet wat hij doet en hij doet wat hij zegt maar toch een 9 want anders is er geen ruimte voor verbetering meer

DATUM 29-11-2018
COMMUNICATIE 9,0
DESKUNDIGHEID 9,0
GEMIDDELDE 9,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Super ervaring
Zeer duidelijk
Super uitleg

DATUM 16-11-2018
COMMUNICATIE 9,0
DESKUNDIGHEID 10,0
GEMIDDELDE 9,5

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wij hebben een hele fijne ervaring meteerste hypotheek.nl het scheelt heel veeel tijd alles was erg snel geregeld en top service! Zou het iedereen aanraden.

DATUM 16-11-2018
COMMUNICATIE 9,0
DESKUNDIGHEID 9,0
GEMIDDELDE 9,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Je wordt vriendelijk te woord gestaan, deskundig geadviseerd en een snelle afhandeling!

DATUM 06-11-2018
COMMUNICATIE 9,0
DESKUNDIGHEID 9,0
GEMIDDELDE 8,5

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Top service! Snel en accuraat. Mark, wederom super geregeld.

DATUM 22-10-2018
COMMUNICATIE 9,0
DESKUNDIGHEID 9,0
GEMIDDELDE 8,8

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Zeer tevreden over het advies. Meerdere scenario's besproken en uitgewerkt.
Communicatie is duidelijk en frequent. Altijd bereikbaar voor vragen en een toelichting.

DATUM 10-10-2018
COMMUNICATIE 10,0
DESKUNDIGHEID 9,0
GEMIDDELDE 9,5

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

- Communicatie is uitstekend. Bij vragen e.d. kun je bellen/mailen etc. Snel antwoord terug.
- Vriendelijke medewerkers.
- Goed advies opmaat gekregen en daarna uitstekend geholpen met de verdere acties die uitgezet moesten worden om de hypotheek over te sluiten.

Zeker een aanrader. Eerste hypotheek.nl

DATUM 03-09-2018
COMMUNICATIE 10,0
DESKUNDIGHEID 10,0
GEMIDDELDE 10,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Een 10 als rapport cijfer voor alle onderdelen lijkt overdreven. Echter is dit cijfer een exacte weerspiegeling van de ervaring die ik heb met Hypotheek.nl. Het begint met de wijze van communiceren welke ik ervaren heb als zeer prettig. De gesprekken waren informeel en ontspannen. Zaken werden zeer duidelijk uitgelegd. Tijdens de gesprekken bleek ook dat men eerst erg goed luistert naar de klant. Men was in staat om tussen de regels door de lezen waardoor het advies die Hypotheek.nl geeft als absolute maatwerk beschouwd kan worden. Het gaat hen niet om het verkopen van een produkt maar puur om de klant te helpen en hen van advies te voorzien waar men echt baat bij heeft. Heel belangrijk vond ik ook dat men echt meedenkt met de klant zeker met het oog op de toekomst waardoor risico's vermeden worden. Dit alles gezegd hebbende is het duidelijk dat de deskundigheid niet in twijfel getrokken kan worden. Die is overduidelijk aanwezig. Kortom, hypotheek.nl is eigenlijk te beschouwen als een partner; het meest belangrijke punt is vertrouwen. Hypotheek.nl is een deskundig partner die maatwerk levert en die je kan vertrouwen!

DATUM 31-08-2018
COMMUNICATIE 10,0
DESKUNDIGHEID 10,0
GEMIDDELDE 10,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

DATUM 29-08-2018
COMMUNICATIE 8,0
DESKUNDIGHEID 9,0
GEMIDDELDE 8,8

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Ik had een wat minder standaard situatie met meerdere appartementen. Ik heb dit bij een drietal financieel advies verstrekkers neergelegd, waaronder de bekendste naam van Nederland. De andere partijen waren stukken duurder i.e. 3K + en zagen veel beren op de weg. Mark was uiterst enthousiast en zag meer een opportunity voor een spannende klus dan een probleem. Mark was zowel mobiel als per mail altijd bereikbaar en heeft mij op allerlei vlakken passend advies gegeven. Hij was zeker een partner voor het opzetten van een complexere constructie. Tevens gaf hij eerlijk aan waar kosten te besparen. Kortom, ik had mij geen beter advies kunnen wensen.

DATUM 29-08-2018
COMMUNICATIE 10,0
DESKUNDIGHEID 10,0
GEMIDDELDE 10,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

IK heb het gesprek als prettig ervaren. Er werd goed geluisterd en meegedacht. Ook kwam er snel een voorstel wat ik moest afwegen. Zonder opdringerig te zijn. Kortom, een aanrader.

DATUM 27-07-2018
COMMUNICATIE 8,0
DESKUNDIGHEID 8,0
GEMIDDELDE 8,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wij zijn zeer tevreden, zeker wat betreft Mark. Wat een vrolijk en positieve adviseur!! Helemaal top! Hij heeft ontzettend zijn best gedaan voor ons, ondanks enkele tegenvallers. Nogmaals bedankt Mark!!

DATUM 21-07-2018
COMMUNICATIE 10,0
DESKUNDIGHEID 10,0
GEMIDDELDE 10,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Zeer vriendelijk, deskundig en zeer fijne mensen om zaken mee te doen!

DATUM 19-07-2018
COMMUNICATIE 10,0
DESKUNDIGHEID 9,0
GEMIDDELDE 9,8

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mark heeft ons perfect geholpen vanaf het moment dat we aangaven op zoek te zijn naar een koopwoning. We hebben voor de eerste bezichtiging al advies ingewonnen en gekregen. Daarnaast heeft Mark voor ons bemiddeld en hebben we mede dankzij de input van Mark onze nieuwe woning kunnen kopen! Onze situatie is niet standaard dus het was geen makkelijke opdracht en ondanks al onze vragen en telefonisch contact (zelfs 's avonds en op Mark z'n vrije dag) heeft hij ons iedere keer ontzettende goed van advies voorzien. Nogmaals super bedankt en we gaan in oktober mede dankzij Mark van eerste hypotheek genieten van ons fantastisch mooie nieuwe huis!!

DATUM 13-07-2018
COMMUNICATIE 10,0
DESKUNDIGHEID 10,0
GEMIDDELDE 10,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Ervaren en deskundig advies van Mark en hij is zeker niet te beroerd om s avonds nog telefonisch advies te geven

DATUM 01-07-2018
COMMUNICATIE 10,0
DESKUNDIGHEID 10,0
GEMIDDELDE 9,8

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Altijd prettig contact gehad met Mark, hij is altijd vrolijk!
Geen vraag was te gek en er werd altijd uitgebreid de tijd voor ons genomen.
En het aller belangrijkste natuurlijk onze hypotheek die rond nu rond is!!

DATUM 07-06-2018
COMMUNICATIE 10,0
DESKUNDIGHEID 10,0
GEMIDDELDE 10,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

In principe is een hypotheek eenvoudig, maar zijn het de omstandigheden die het lastig maken. De ene bank is de andere niet in de omgang met zijn klanten. Met vasthoudendheid heeft Mark een zaak die voor de ene bank onmogelijk bleek te zijn bij de andere bank mogelijk gemaakt. Dat ligt niet aan de spelregels, maar hoe het spel wordt gespeeld en dat heeft Mark heel goed gedaan.

DATUM 07-06-2018
COMMUNICATIE 9,0
DESKUNDIGHEID 9,0
GEMIDDELDE 9,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Precies in 1 week tijd heeft Mark alles rond kunnen krijgen! 2 dagen voordat de koopakte verliep, kregen wij een finale akkoord van de bank! Mark is heel eerlijk en helder met advies geven. En hij hield ons goed op de hoogte met de voortgang. Mark is een topper!

DATUM 24-05-2018
COMMUNICATIE 10,0
DESKUNDIGHEID 10,0
GEMIDDELDE 10,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Na verschillende scenario's besproken te hebben alles in gang gezet. Goede begeleiding en heel snel een goed resultaat. Zeker een aanrader!

DATUM 16-05-2018
COMMUNICATIE 10,0
DESKUNDIGHEID 10,0
GEMIDDELDE 10,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Klantvriendelijke service. Wordt goed meegedacht en verschillende opties besproken. We zijn erg tevreden en goed geholpen. Wordt veel uit handen genomen.

DATUM 16-05-2018
COMMUNICATIE 9,0
DESKUNDIGHEID 9,0
GEMIDDELDE 9,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Eerlijk advies, snelle afhandeling, vriendelijkheid en toegankelijkheid super!
Thanks Marc

DATUM 10-04-2018
COMMUNICATIE 10,0
DESKUNDIGHEID 10,0
GEMIDDELDE 10,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Goed, duidelijk en eerlijk advies.
Prettige persoonlijkheid en snelle afhandeling.

DATUM 10-04-2018
COMMUNICATIE 9,0
DESKUNDIGHEID 9,0
GEMIDDELDE 9,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wij zijn erg blij met Mark. Goede uitleg en neemt echt de tijd voor je. Je kan hem altijd bellen met vragen.

Mark, bedankt!

DATUM 22-03-2018
COMMUNICATIE 10,0
DESKUNDIGHEID 9,0
GEMIDDELDE 9,3

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Adviseur is meedenkend over de financiele situatie en geeft goede adviezen.
Neemt ook de tijd om stappen te doorlopen om een goede offerte te maken die aansluit op onze wensen.
Heeft veel geduld en neemt ook ruim te tijd om het goed uit te leggen door dit in details te bespreken.
Is eerlijk en oprecht en wilt de beste mogelijkheden vinden voor de klant.

DATUM 16-02-2018
COMMUNICATIE 10,0
DESKUNDIGHEID 10,0
GEMIDDELDE 10,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Echt een super fijn gesprek, ik wist bepaalde dingen niet omdat ik niet juist geinformeerd was. En heb echt uitstekend advies gehad!

DATUM 08-02-2018
COMMUNICATIE 9,0
DESKUNDIGHEID 10,0
GEMIDDELDE 9,3

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

In mijn situatie ben ik uitmuntend geholpen door mijn adviseur begrijpend snelle reacties en acties.

DATUM 31-01-2018
COMMUNICATIE 10,0
DESKUNDIGHEID 10,0
GEMIDDELDE 10,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Prettig gesprek met duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden voor een hypotheek. Goed advies en antwoord op vragen. Geen gevoel van opdringerigheid maar juist een goede keuze kunnen maken door de professionaliteit van EersteHypotheek.nl.

DATUM 20-01-2018
COMMUNICATIE 9,0
DESKUNDIGHEID 9,0
GEMIDDELDE 9,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Prettig verrast door de persoonlijke benadering waar mijn (erg specifieke) vraag met aandacht werd beoordeeld en men mij het advies gaf om juist niet te lenen in mijn specifieke geval. Goed om te weten dat men niet alleen interesse heeft in het snel verkopen van een lening (wat makkelijk was geweest), maar dat er een echt goed advies afgegeven wordt, zelfs als dat inhoudt dat er niet verkocht wordt. Chapeau!

DATUM 10-01-2018
COMMUNICATIE 10,0
DESKUNDIGHEID 10,0
GEMIDDELDE 9,8

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Na een slechte ervaring bij een bank was dit een verademing. De hypotheekadviseur weet waar die het over heeft, is secuur en handelt snel. Binnen 5 weken was alles geregeld. Ook maakt het niet uit voor de kwaliteit van het advies dat de zaken telefonisch en per mail gaan, het scheelt je zelfs geld. Ik zal iedereen Eerste Hypotheek aanraden.

DATUM 09-01-2018
COMMUNICATIE 10,0
DESKUNDIGHEID 10,0
GEMIDDELDE 9,8

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Contact was zeer prettig. Zeer goed te bereiken. Persoonlijke aandacht is top.

DATUM 18-12-2017
COMMUNICATIE 9,0
DESKUNDIGHEID 9,0
GEMIDDELDE 9,3

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mark heeft ons uitstekend bijgestaan. Na veel onduidelijkheid bij vorige financiele adviseurs heeft hij er eigenhandig voor gezorgd dat wij het vertrouwen weer terug hebben gewonnen. Hij is een expert op hypotheek gebied en heeft dit in duidelijke taal ook weten over te brengen op ons. Wij zijn erg tevreden met zijn service en uitkomst van onze herfinanciering.

DATUM 10-12-2017
COMMUNICATIE 10,0
DESKUNDIGHEID 9,0
GEMIDDELDE 9,3

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Uitgebreide uitleg en advies, tijd voor de klant, snelle reacties wanneer er vragen zijn, snelle verwerking/uitvoering van de acties, kennis van zaken.

DATUM 22-11-2017
COMMUNICATIE 9,0
DESKUNDIGHEID 9,0
GEMIDDELDE 9,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Fantastische begeleiding van Mark (de adviseur), die voor ons de tijd heeft genomen en alles duidelijk heeft uitgelegd, waardoor ons woonwens mogelijk is gemaakt.

DATUM 20-11-2017
COMMUNICATIE 10,0
DESKUNDIGHEID 10,0
GEMIDDELDE 10,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Ik heb het gehele proces met het betrekking tot het afsluiten van een nieuwe hypotheek als zeer prettig ervaren.

DATUM 20-11-2017
COMMUNICATIE 9,0
DESKUNDIGHEID 9,0
GEMIDDELDE 9,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mark heeft ons super goed geholpen met de koop van onze eerste woning. Hij was al vanaf het moment dat wij op zoek waren naar een woning erg betrokken en heeft ons goed advies gegeven. Mark is zeer kundig en weet perfect wat hij doet. Zeker een aanrader!

DATUM 19-11-2017
COMMUNICATIE 10,0
DESKUNDIGHEID 10,0
GEMIDDELDE 10,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Super ervaring weer dit is tweede keer met zeer veel waardering voor EERSTEHYPOTHEEK.nl.
Een dikke tien met een
hele dikke gouden rand eromheen

DATUM 07-11-2017
COMMUNICATIE 10,0
DESKUNDIGHEID 10,0
GEMIDDELDE 10,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Inmiddels voor de 2e keer zaken gedaan met Eerste hypotheek.nl. Zeer prettig. De eerste keer toch via Marc een hypotheek weten te krijgen ondanks na herhaalde pogingen van andere adviseurs uit een bijna onmogelijke constructie. Nu voor de 2e keer weer zeer prettig geholpen bij het voor elkaar krijgen van een nieuwe hypotheek. Met als resultaat een mooie twee onder een kap woning in het pittoreske Friese dorp Lemmer.

DATUM 01-11-2017
COMMUNICATIE 9,0
DESKUNDIGHEID 9,0
GEMIDDELDE 9,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Heb de samenwerking met Mark als zeer prettig ervaren, geeft je een gerust gevoel en neemt je een boel werk uit handen. Kan hem van harte aanbevelen.
Bedankt Mark.

DATUM 09-09-2017
COMMUNICATIE 9,0
DESKUNDIGHEID 9,0
GEMIDDELDE 9,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Goede adviseur het verslag met hypotheekberekening en de besparingmogelijkheden zeer snel ontvangen, duidelijk en goed overzicht, goed inlevingsvermogen in personen en actuele situatie, uiterst vriendelijke benadering en zeer integer in de omgang, zeer aan te bevelen voor hypotheek of financieel advies Stephan uit Nieuwegein

DATUM 04-09-2017
COMMUNICATIE 9,0
DESKUNDIGHEID 9,0
GEMIDDELDE 8,8

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

In deze tijd is het moeilijk om een passende oplossing te vinden. Eerder was ik ook prima geholpen met een passend product en nu heb ik ook een passende hypotheek gevonden met jullie hulp.
Super bedankt!

DATUM 28-08-2017
COMMUNICATIE 8,0
DESKUNDIGHEID 10,0
GEMIDDELDE 9,3

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Zeer correct, snelle afhandeling en zeer goede uitleg en communicatie.

DATUM 24-07-2017
COMMUNICATIE 10,0
DESKUNDIGHEID 10,0
GEMIDDELDE 10,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Persoonlijke touch die je mist bij veel van de overige aanbieders. Deskundig en hulpvaardig. Kortom aan te bevelen.

DATUM 24-07-2017
COMMUNICATIE 9,0
DESKUNDIGHEID 9,0
GEMIDDELDE 9,3

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Geduld, zoeken naar de best mogelijke optie

DATUM 24-07-2017
COMMUNICATIE 10,0
DESKUNDIGHEID 10,0
GEMIDDELDE 10,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

fijn geholpen op alle manieren en zelfs met veel eigen initiatief van de medewerker we zouden het zo weer doen.

DATUM 06-07-2017
COMMUNICATIE 9,0
DESKUNDIGHEID 9,0
GEMIDDELDE 9,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Contacten zijn intensief gevoerd voor het verkrijgen van de beste Hypotheek.
De deskundigheid van de contactpersoon biedt de mogelijkheid om ook 'de kleine lettertjes' helder op het netvlies te krijgen.
Enige betrokkenheid van de client zelf, dus weten waar het over gaat, kan in deze samenwerking tot een mooi resultaat leiden.

DATUM 06-07-2017
COMMUNICATIE 8,0
DESKUNDIGHEID 8,0
GEMIDDELDE 7,5

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Door de uitgebreide intake heeft Marc zich echt verdiept in onze persoonlijke situatie. Hij heeft het hele proces prima begeleid en continue vinger aan de pols gehouden. Duidelijke communicatie en veel geduld! Wij hebben nadat de hypotheek gepasseerd was, Marc nog ingeschakeld voor de afwikkeling van een tweetal polissen wat niet soepel liep. Marc heeft het voorelkaar gekregen dat beide polissen binnen 2 weken op onze rekening gestort waren. Dat heeft ons veel geld bespaard. Kortom, wij zijn heel tevreden!

DATUM 01-07-2017
COMMUNICATIE 9,0
DESKUNDIGHEID 8,0
GEMIDDELDE 8,8

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

ik .. of eigenlijk wij hebben zeer goede ervaring met Eerstehypotheek.nl , wij hadden überhaupt nooit verwacht dat we een hypotheek konden krijgen in onze situatie maar Erstehypoyheek.nl kreeg het voor elkaar. dat betekend dat wij nu in een prachtig huis wonen op een fantastische plek. wij kunnen iedereen Eerstehypotheek.nl aanraden, fijne communicatie en vlotte afhandeling en ook als er getekend is is er nog belangstelling hoe het gaat.

DATUM 29-06-2017
COMMUNICATIE 9,0
DESKUNDIGHEID 9,0
GEMIDDELDE 9,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Prettige man! Heel duidelijk zowel in zijn communicatie als in uitleg. Maakt geen beloftes die hij niet waar kan maken. En legt graag uit totdat iets helemaal glashelder voor je is. Kortom top adviseur!

DATUM 21-06-2017
COMMUNICATIE 10,0
DESKUNDIGHEID 9,0
GEMIDDELDE 9,3

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Goede aanspreekbare adviseur. Gemakkelijk in contact. Deskundig

DATUM 08-06-2017
COMMUNICATIE 9,0
DESKUNDIGHEID 9,0
GEMIDDELDE 9,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mark geeft een goed eerlijk advies. Hij neemt hierin de risico's mee en bespreekt alles wat er moet gebeuren heel duidelijk met je. Op deze manier heeft hij ons heel goed geholpen en konden wij ons nieuwe stulpje kopen. Wij komen voor een volgend huis zeker nog een keer terug.

DATUM 07-06-2017
COMMUNICATIE 10,0
DESKUNDIGHEID 10,0
GEMIDDELDE 10,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

goede communicatie, duidelijke voorbeelden, gericht op de persoonlijke situatie, oplossingsgericht, kortom een te vreden klant

DATUM 07-06-2017
COMMUNICATIE 10,0
DESKUNDIGHEID 10,0
GEMIDDELDE 10,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Vooral het snel en flexibel schakelen is mij erg bevallen. Dit heeft ertoe geleid dat de hypotheekaanvraag in een zeer snel tempo is uitgemond in een definitieve offerte.

DATUM 04-06-2017
COMMUNICATIE 9,0
DESKUNDIGHEID 9,0
GEMIDDELDE 9,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

prima adviseur voor je hypotheek en voor een persoonlijke leningzoekt voor je de goedkoopste op ik ging voor een p.l. maar dat werd dus ook een nieuwe hypotheek met hele lage rente scheelde bijna de helft aan maandlasten

DATUM 02-06-2017
COMMUNICATIE 10,0
DESKUNDIGHEID 10,0
GEMIDDELDE 10,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

DATUM 02-06-2017
COMMUNICATIE 10,0
DESKUNDIGHEID 10,0
GEMIDDELDE 10,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Voor ons persoonlijk heeft Eerste Hypotheek alles in zijn werk gesteld om de meest geschikte hypotheek te verkrijgen. Wij kunnen daarom zeker Eerste Hypotheek iedereen aanbevelen.

DATUM 31-05-2017
COMMUNICATIE 9,0
DESKUNDIGHEID 9,0
GEMIDDELDE 9,0

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Uitstekend geholpen. Duiken echt in de persoonlijke situatie en leveren maatwerk af.
Vriendelijk en deskundig advies. Een aanrader!

DATUM 30-05-2017
COMMUNICATIE 9,0
DESKUNDIGHEID 9,0
GEMIDDELDE 9,3

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wij hebben de hypotheek afgesloten via Eerstrhypotheek.nl. gezien we een restschuld van onze vorige woning hadden was BLG Wonen voor ons de enige optie. Des ondanks hebben we een heel scherp rentetarief ontvangen en zijn we ontzettend goed geholpen!

DATUM 26-05-2017
COMMUNICATIE 9,0
DESKUNDIGHEID 10,0
GEMIDDELDE 9,8