Reviews

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wij zijn niet zo handig met de computer wat een geduld .Prima geholpen fantastische service.
Zal ze altijd aan bevelen.

DATUM 2020-10-21
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mark heeft voor ons alles netjes uitgezocht. We werden volledig ontzorgd en dat was super fijn. We hebben nu ook echt het idee dat we de h hypotheek hebben die het best bij ons past.

DATUM 2020-10-14
COMMUNICATIE 9
DESKUNDIGHEID 9
GEMIDDELDE 9

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Klantvriendelijk, goede uitleg duidelijk, geduldig, ondernemend, vlot, goede communicatie.
Ontzettend tevreden op de wijze hoe hypotheek afgesloten is.

DATUM 2020-10-08
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Ik zou een ieder Mark Beumer aanbevelen. Hij is neutraal, zeer deskundig en zeer vriendelijk. Belt altijd terug.

Zeer tevreden.

DATUM 2020-10-08
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wij zijn uitstekend geholpen door Arjan van Rooijen tijdens de financiering van onze nieuwe huis. Dankzij de inzet van Arjan hebben we ook een aanzienlijke financieringsruimte voor het bouwdepot kunnen realiseren. Wij zijn hem erg dankbaar daarvoor. Arjan is een echte doorzetter en haalt het maximale voor zijn klanten en ik kan hem dank ook van harte aanbevelen voor iedereen die voor het maximale gaat.

DATUM 2020-10-05
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mijn ervaring met eerstehypotheek.nl is enorm positief. Arjan van Rooijen heeft ons goed geholpen bij de aanvraag van de hypotheek. Arjan was altijd goed bereikbaar en open en eerlijk in zijn communicatie. Ik kreeg altijd snel antwoord op mijn vele mailtjes en ook telefonisch goed bereikbaar. Waar ik soms dacht dit komt nooit goed sprak Arjan mij weer wat moed in om er weer vol voor te gaan en het heeft uiteindelijk positief uitgepakt! Hij weet waar hij het over heeft en hoe hij de dingen moet aanvliegen. Het contact heb ik als zeer prettig ervaren!

DATUM 2020-10-05
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Duudelijk en nauwkeurige advies. Snel traject zonder problemen. Al voor de tweede keer super geholpen!

DATUM 2020-09-25
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Alles via de mail en telefoon geregeld. Contact goed en snel. Aanbeveling.

DATUM 2020-09-24
COMMUNICATIE 8
DESKUNDIGHEID 8
GEMIDDELDE 8

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Ondanks digitale tijdperk, een goed persoonlijk en op maat advies ontvangen. Een altijd enthousiaste Mark begeleid je goed door je vraagstukken heen.

DATUM 2020-08-11
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Onze ervaring met Arjan van Rooijen van EersteHypotheek.nl is in 1 woord fantastisch!!!

Ik kan werkelijk zeggen dat ons leven er in financieel opzicht 100% op is vooruit gegaan.
Arjan is een innemende persoonlijkheid met verstand van zaken en doorzettingsvermogen. Er zijn momenten geweest dat wij dachten
"dit gaat nooit lukken"... maar Arjan bleef positief:)
En zakelijk gezien, fijn contact, altijd je het gevoel geven dat je de enige was en altijd snel antwoord bij onze vragen.
En het resultaat, maandlasten flink omlaag en een leuke spaarpot om ons huis op te knappen.
Arjan, dank je wel voor alles wat je voor ons hebt gedaan!!!!

DATUM 2020-07-26
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Onze ervaring is persoonlijk, profesioneel meedenkend met wat wel en niet kan.Kortom Arjan is een top vent,een aanrader!!

DATUM 2020-07-24
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Na een zoektocht op internet om de hypotheek rente (en daarmee de lasten) te verlagen kwam ik op deze site terecht. Ik heb mijn gegevens ingevuld en werd enige tijd later gebeld. We hebben de gegevens samen nagelopen en de wensen besproken.

Alles is in duidelijke en begrijpelijke taal doorgenomen en samen hebben we het beste eruit kunnen halen wat mogelijk was.

Dankzij dit advies kunnen we nu de lasten makkelijk dragen en zijn er wensen vervuld.

Ik ben zeer tevreden over het verloop van het hele traject en kan iedereen eerstehypotheek.nl (Arjan) als adviseur van harte aanbevelen.

DATUM 2020-07-24
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wij kwamen met Mark in contact om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor ons betreffende een hypotheek. Dit was goed uit gepakt, dus gingen wij op zoek naar een woning. Eenmaal gevonden ej bezichtigd, voelde dit als ons droomhuis. Weer contact met Mark opgenomen om dit door te bespreken, dit zag er goed uit. En zijn we verdere stappen gaan ondernemen, bod uit brengen e.d. Uit eindelijk is het bod geaccepteerd en ging het in een razend tempo, we kregen mails met dingen die we moesten ondertekenen en weer retour sturen. 8 dagen na ondertekenen van de koopovereenkomst was onze financiering al rond!

Mark is goed telefonisch en per mail bereikbaar, duidelijk en eerlijk in zijn antwoorden. En houdt de vaart er in met alles. Kortom echt een aanrader!!

DATUM 2020-07-23
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Het proces met betrekking tot het oversluiten van mijn hypotheek i.v.m. de lage rente en een verbouwing is vloeiend verlopen. Ik ben er heel erg tevreden mee en kan deze adviseur alleen maar aanraden. Op een leuke manier begeleidt Mark je door het hele traject, topadviseur met een positieve instelling. Dankjewel!

DATUM 2020-07-21
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Via een vraag over een consumptief krediet doorgeleid naar een hypotheek adviseur. Deze sprak niet over zaken die niet konden maar over de mogelijkheden die er wel waren en hoe deze het snelst bereikt konden worden. Het advies voldeed aan onze verwachtingen en was helder. Het leverde een verlaging van de woonlasten op waarbij de verhoging van de hypotheek voor de verbouwing was ingerekend. We zijn zeer tevreden over deze adviseur en de organisatie waarvoor hij werkzaam is!

DATUM 2020-07-15
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wij hebben ons contact met EersteHypotheek.nl als zeer prettig ervaren!

Contactpersoon Arjan is heel betrokken geweest in het hele proces. Heeft ons van goed advies voorzien en we zijn blij met het resultaat.

Vooral het ongedwongen en informele vonden wij erg fijn.
Ook na werktijd was Arjan beschikbaar voor vragen....

Een echte aanrader!

Romano en Sandra Michielsen

DATUM 2020-07-15
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

In mijn geval, huis overnemen na scheiding, was een lastig geval...
Maar de aanhouder wint, nadat de huidige hypotheek verstrekker eindelijk bereid was de verpanding van de spaarpolissen los te laten zodat deze voor passeren van de nieuwe hypotheek uitgekeerd zouden worden konden we uiteindelijk naar de notaris.

DATUM 2020-07-14
COMMUNICATIE 8
DESKUNDIGHEID 8
GEMIDDELDE 8

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Waauwww wat een super bedrijf!! We zijn geholpen door Arjan super lieve man en doet zijn werk uitstekend en nauwkeurig!! Hij geeft goede advies en zegt duidelijk wat wel en niet kan!! We zijn hem super dankbaar wat hij voor ons gedaan heeft! Hij heeft ons echt top geholpen! Super bedankt!! En als we willen verhuizen nemen we weer contact met Arjan op gr lindsey

DATUM 2020-07-13
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Via het internet een info aanvraag gedaan voor een tweede hypotheek ivm een verbouwing. Zo in contact gekomen met Arjan.

Wij hadden geen idee wat de mogelijkheden waren mbt tot onze bestaande hypotheek. Arjan heeft ons hier uitstekend bij geholpen en meegedacht in de mogelijkheden en dit heeft voor ons geresulteerd in het feit dat wij straks onze woning helemaal naar onze zin kunnen laten verbouwen.

Als ik een vraag had werd ik iedere keer even geduldig en vriendelijk geholpen. Dat alles online ging maakte het niet minder persoonlijk. Wij zijn zeer tevreden

DATUM 2020-07-13
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Hele goede en snelle service. Erg aardig. Super goed geholpen met de aankoop van ons eerste huis!

DATUM 2020-07-08
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Alles werd vanaf het begin af aan in normale taal uitgelegd. Via de mail of telefonisch werd alles stap voor stap door genomen. De stappen werden ook allemaal snel geregeld.

DATUM 2020-07-08
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Arjan van Rooijen heeft een hoge integriteit en is zeer gewetensvol en vasthoudend, waarbij hij altijd de belangen van de klant voor ogen houdt.

We vonden Arjan een zeer attente adviseur, bijna alsof we zijn enige klanten waren, hoewel we weten dat dit niet het geval was. Arjan beantwoordde al onze telefoontjes en e-mails tijdig. We hebben ons nooit verwaarloosd of onbelangrijk gevoeld. Hij is ook erg innemend met een boeiende persoonlijkheid.

We zijn vergenoegd Arjan aan te bevelen aan iedereen die een huis wil kopen of verkopen. Hij is naar onze mening zonder twijfel een van de beste in de branche.

DATUM 2020-07-06
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Vragen worden snel en duidelijk beantwoord, ze geven veel tips en adviezen en ze draaien niet om de feiten heen. Je weet als klant hoe de zaken ervoor staan, omdat Eerstehypotheek.nl je goed op de hoogte houdt. Zij vragen bepaalde documenten aan jou, jij levert ze aan en zij gaan aan de bak voor je. Sommige situaties zijn voor klant (en klant als medewerker) lastig, waarbij zij bereid zijn om iets extra's voor je te doen om zo het gewenste resultaat te behalen. Wij waren erg tevreden met Eerstehypotheek.nl, de samenwerking was transparant, duidelijk en snel. Top!

DATUM 2020-07-02
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Na een langdurig en bizar voortraject met een andere adviseur dat niet tot de nodige ophoging van de hypotheek leidde, heeft Mark alles uit de kast gehaald om binnen no time tot een oplossing te komen, zodat de verbouwing niet stil kwam te liggen. Bijzonder prettige communicatie, 'dag en nacht' bereikbaar, gedreven en begaan met mij als klant... Dank!!

DATUM 2020-07-01
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Het snelle schakelen duidelijke uitleg Mark bedankt voor de supersnelle afhandeling

DATUM 2020-06-19
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10