Hypovak 2018 ABN Amro gaat voor duurzaamheid

Hypovak 2018 stond vooral in het teken van nieuwe producten.

 

Zo hebben we weer veel opgestoken van de seminarie van ASR waarbij spreker en directeur Operations Mario Menheere  dieper inging op de nieuwe startershypotheek met een looptijd van 40 jaar, en Paul Klijn van ABN Amro mij meenam in de mogelijkheden met betrekking tot duurzaam lenen.

 

Duurzaam lenen, hoe zit dat precies?

 

Ongetwijfeld zal je denken; "zonnepanelen, nieuwe CV, spouwmuurisolatie of een warmtepomp, dat zijn nogal ingrepen", "hier komt veel bij kijken, te denken aan offertes opvragen, goedkeuring van de bank aanvragen en dan die verbouwing" dan maar niet te denken aan het ongewis of dit wel degelijk zijn voordeel opbrengt!
ABN Amro komt binnenkort met een hele mooie tool waar je binnen 11 vragen weet hoeveel energiebesparende middelen gaat kosten, maar belangrijker nog; hoeveel het jou jaarlijks gaat opleveren!
Een landelijke adviseur gaat met jou samen kijken wat er mogelijk is en vraagt de offertes op, en jij? Jij hoeft hier enkel een keuze in te maken en te plannen wanneer de aanpassingen uitgevoerd kunnen worden.
Wij van Eerstehypotheek.nl en ABN Amro verzorgen eigenlijk verder alles achter de schermen.

 

Ben jij starter en wil jij weten of een hypotheek op 40 jaar met lage woonlasten mogelijk is, of wil jij je woning duurzaam gaan verbouwen en besparen op je jaarlijkse lasten? Bel ons of mail ons zodat wij kunnen kijken wat het beste bij jouw persoonlijke situatie past.
Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0318 888 880 en per mail [email protected].

 

Wij kijken verder dan de cijfers ons vertellen!