Geolied proces bij ING

Ozkan en Mahmure hebben eind volgend jaar de hypotheek overgesloten naar bank X, met dien gedachte op termijn een grotere woning aan te kopen.
Deze gedachte kwam echter veel eerder dan verwacht en zo werden zij in Juni dit jaar uitgeloot voor een prachtige nieuwbouwwoning in de buurt.

 

Bank X pretendeerde altijd maatwerk te leveren en gezien zij al lopende klant waren, hebben wij hier ook de aanvraag ingediend.
Terwijl de gehele situatie bekend was, wijst bank X vlak voor de deadline na 3 maanden de aanvraag af.
Ongeacht de aanvraag aan alle voorwaarden en acceptatienormen voldoet wijst bank X af op risico zonder deze eigenlijk stellig te kunnen beargumenteren.
"Iemand van Risk (vermoedelijk zonder kennis en ervaring in het echte werk en enkel kijkend naar cijfertjes) vind het risico te groot" aldus de acceptant zelf ook lichtelijk vol ongeloof.

 

Gelukkig wilde ING in verband met het naderen van de deadline de hypotheekaanvraag voorrang geven. De communicatie verliep enorm goed, de acceptant in kwestie was ontzettend vakbekwaam wat resulteerde tot een finaal akkoord in 2 dagen!

Ozkan en Mahmure kunnen nu met een gerust hart in afwachting blijven op de start van de bouw en in de tussentijd plannen maken hoe ze de woning gaan inrichten en aankleden.

 

Wij wensen jullie nog ontzettend veel jaren woongenot toe in jullie prachtige paleis.

 

Ook namens Ozkan en Mahmure willen wij ING enorm bedanken voor de goede kwaliteit van afwikkeling.

 

Zou jij ook graag een woning willen kopen maar weet je niet zo goed hoe je dit aan moet vliegen bel of mail ons dan gerust. Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 op 0318 888 880, per mail zijn wij bereikbaar op [email protected].

 

Eerstehypotheek.nl; "wij kijken verder dan de cijfers ons vertellen".