50ste beoordeling!

De 50ste beoordeling hebben we vandaag ontvangen, en dat in samenhang met een heerlijke traktatie van een tevreden klant!

 

Vol trots blikken we terug naar alle reviews welke geschreven zijn bij Klantenvertellen.nl, die een strenge controle uitvoert, of het hier ook gaat om heuse reviews en geen fake reviews.
Mooie woorden lezen we hier terug omtrent onze service en het aanpakken van complexe situaties.
Zo ook die van Olaf!

 

Olaf kwam voor een maand geleden bij ons met een vrij complexe situatie waarbij eerst orde op zaken gesteld moest worden.
Door de inzet van Olaf konden wij aan de slag waarop de financiering binnen 2 dagen tot stand werd gebracht.
Hartverwarmend is het dan vervolgens om zijn review te lezen waarin hij beschrijft;

 

"Tijdens de gesprekken bleek ook dat men eerst erg goed luistert naar de klant. Men was in staat om tussen de regels door de lezen waardoor het advies die Hypotheek.nl geeft als absolute maatwerk beschouwd kan worden. Het gaat hen niet om het verkopen van een product maar puur om de klant te helpen en hen van advies te voorzien waar men echt baat bij heeft."

 

Bron: http://eerstehypotheek.nl/reviews

 

Olaf, hartelijk bedankt voor het vertrouwen wat je in ons hebt en natuurlijk de heerlijke saucijzen, ze hebben gesmaakt!

 

Zou jij ook graag voorzien willen worden van een goed advies, bel of mail ons dan gerust. Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 op 0318 888 880, per mail zijn wij bereikbaar op [email protected].

 

Eerstehypotheek.nl; "wij kijken verder dan de cijfers ons vertellen".