Reviews

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Nemen de tijd voor een gesprek, altijd bereikbaar of bellen terug. Aanpak voelt persoonlijk en kijken goed wat echt bij je past.

DATUM 2020-03-30
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Super tevreden over Mark, hij heeft heel veel moeite voor ons gedaan om voor ons de beste deal te krijgen. Zeker geen 9-5 mentaliteit met goed nieuws belde hij zelfs s’avonds, chapeau!

DATUM 2020-03-28
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

De persoonlijke aanpak en het verstand van zaken maken dat ik uiterst tevreden ben over de afhandeling van mijn nieuwe hypotheek.

DATUM 2020-03-22
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Alweer onze tweede ervaring met Mark Beumer.
Deze keer het oversluiten van een hypotheek met een bouwdepot.
Ondanks de 'hobbels' waar we mee te maken kregen op het gebied van 'eigen ondernemerschap' heeft Mark het weer fantastisch en zeer doeltreffend voor ons geregeld!

Kortom een volgende keer kloppen we gewoon weer aan in de wetenschap dat het goed geregeld wordt!

DATUM 2020-03-04
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Geduldig, zeer behulpzaam, altijd bereikbaar. Zet zich 100% in. Begrijpt de klant.

DATUM 2020-02-26
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mark geeft uitstekende adviezen. Snel en accuraat.

DATUM 2020-02-20
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Het onmogelijke mogelijk gemaakt en met veel geduld en humor en aandacht heb ik een prachtige woning kunnen kopen, ondanks een bestaand krediet.

DATUM 2020-02-20
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Kan alleen maar zeggen dat ik een super ervaring heb gehad met Arjan. Heb Arjan eigenlijk leren kennen als iemand die net dat ene stapje meer zet en daardoor een perfect en persoonlijk advies geeft.. hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en voor mij voelde het eigenlijk dan ook alsof ik Arjan al jaren kende.. geloof dat dat andersom ook zo was. Er was eigenlijk een hele goede klik. Voor mij toch wel een doorslaggevend punt, die persoonlijke benadering. Ik zou Arjan dan ook als adviseur aan iedereen aanraden.

DATUM 2020-02-19
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Onze situatie was absoluut een uitdaging. Diverse adviseurs gaven aan dat het niet mogelijk was voor ons om een hypotheek te krijgen maar Arjan ging de uitdaging aan!

Zijn advies was super met duidelijke uitleg. We konden hem altijd bereiken indien nodig. Het hele hele proces verliep soepel dankzij hem.

Ik zal ieder aanraden om van zijn advies gebruik te maken!

DATUM 2020-02-12
COMMUNICATIE 9
DESKUNDIGHEID 9
GEMIDDELDE 9

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Traject verliep soepel.

Ik werd enorm goed gesteund hier in..deskundig adviseur en erg vriendelijk..top!

DATUM 2020-01-16
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mijn situatie was niet makkelijk maar Mark heeft ervoor gezorgd dat ik overzicht kreeg. Hij heeft alles ontzettend goed voor me weten te regelen. Dankbaar en blij voor alle hulp van Mark met een mooi resultaat.

DATUM 2020-01-15
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Kan niet beter omdat wij een unieke situatie aandragen, waar heel goed over is meegedacht en omdat alles in zeer korte tijd perfect was geregeld

DATUM 2020-01-06
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Onze droom was om vanuit het drukke westen van Nederland weer terug te gaan naar Drenthe, waar mijn man en ik vroeger hebben gewoond. Omdat we al de 50 jaar gepasseerd waren en alleen gehuurd hadden heeft EersteHypotheek.nl alles ingezet om toch voor ons een hypotheek te kunnen regelen. De passie en deskundigheid waarmee men ons in die spannende tijd heeft bijgestaan heeft geresulteerd in een prachtige koopwoning in Drenthe met een, voor ons op maat, gemaakte hypotheek. EersteHypotheek.nl staat altijd klaar voor je. Deze maand wordt onze hypotheek omgezet hetgeen financieel nog gunstiger voor ons uitpakt. Uiteraard hebben we weer gebruik gemaakt van de uitstekende service en expertise van EersteHypotheek.nl.
We zijn uitermate tevreden en het geeft ons rust dan alles perfect geregeld is.

DATUM 2019-12-13
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Prettige ervaring en snelle afhandeling tegen een normaal tarief

DATUM 2019-12-09
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Alles goed geregeld en goed uit gelegd en snel alles voor elkaar altijd vriendelijk geholpen

Gr aafie en Wim Bedankt

DATUM 2019-12-09
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Zeer tevreden met jullie service en vooral vriendelijkheid. Makkelijk snel gecommuniceerd, had het niet zo snel voor elkaar te krijgen mijn hypotheek oversluiten. Arjan je bent de beste!
Ik zal jullie zeker aanraden aan familie en vrienden...

DATUM 2019-11-28
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wij zijn absoluut fantastisch geholpen door Arjan. Hij heeft ons van af het begin goed bij gestaan en geadviseerd. Ook de tijd genomen om alles te onderzoeken en uit te leggen. Proficiat.

DATUM 2019-11-23
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Nadat mijn vriendin en ik een huis hadden gevonden en de bieding akkoord was, zijn we via kennissen hier terecht gekomen om de hypotheek te regelen. Door volledige ontzorging van dit proces, konden wij ons vooral richten op de leuke dingen die bij de aankoop van een huis horen. Geen enkele moeite was te veel: voor al onze vragen is ruim de tijd genomen. Top wat ons betreft!

DATUM 2019-11-22
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Ontzettend prettig, van de aankoop van een woning moet je kunnen genieten, door het papierwerk bij Mark Beumer neer te leggen zijn we nog steeds aan het genieten. Zo fijn hoe hij alles duidelijk communiceert. Wij zijn heel blij dat wij zo'n ervaren en slimme man als Mark Beumer in de arm hebben genomen voor de aankoop van onze woning! Hartstikke bedankt voor alles Mark!

DATUM 2019-11-19
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Heel erg prettig om met Mark in contact te zijn voor mijn oversluiting van mijn hypotheek. Goede service met veel aandacht voor de klant. Je bent een persoon en helemaal geen nummer. Alles is heel snel en naar wens verlopen. Het is niet van dit kan niet, maar dit kan er wel.

DATUM 2019-11-12
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Super, altijd duidelijk wat er kan of mogelijk is.

DATUM 2019-10-25
COMMUNICATIE 9
DESKUNDIGHEID 9
GEMIDDELDE 9

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Goede service! EersteHypotheek.nl is zeker een aanrader om naar toe te gaan!

DATUM 2019-10-23
COMMUNICATIE 9
DESKUNDIGHEID 9
GEMIDDELDE 9

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Uiterst vriendelijke begeleiding en uitleg van wat je allemaal moet doen geen negatief woord altijd vrolijk en opgewekt te woord gestaan.
Snelle en vakkundige beoordeling van de vele formulieren die je moet opsturen uitstekende begeleiding hierin echt top!
Ga zo door ik ben tevreden en gelijk alles in 1 keer geregeld met de bank zodat de financiering er in 1 keer door kwam en dat in 2 en een halve week!

DATUM 2019-10-22
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

In contact gekomen met Mark Beumer en vanaf het begin heeft hij ons goed met raad en daad bijgestaan. Kundig advies en zeer hulpverlenend. Ik kan iedereen deze enthousiaste en gedreven adviseur aanraden.

DATUM 2019-10-17
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wij zijn een gevalletje apart en alles wat fout kan gaan gaat ook fout.
Daar wat ik de moed al een paar maal heb opgegeven vind mark steeds wel nieuwe ingangen en opties.
Gewoon een fijne man waar je een goed gesprek mee kan voeren!!!

DATUM 2019-10-14
COMMUNICATIE 9
DESKUNDIGHEID 9
GEMIDDELDE 9