Reviews

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wij hebben hypotheekadvies gekregen van Arjan van Rooijen en dat heeft hij fantastisch gedaan! We wilden graag weten wat er mogelijk was om onze hypotheek om te zetten, vanwege de huidige lage rente en wilden daarbij een bouwdepot nemen. Hij heeft ons steeds goed en professioneel advies gegeven, alles top geregeld en was altijd bereikbaar voor ons. Je bent bij Arjan geen nummer, hij weet gelijk wie je bent als je belt. Het is zo fijn als je zoiets belangrijks als een hypotheek goed geregeld krijgt en daarvoor moet je absoluut bij Arjan en zijn collega’s van Eerstehypotheek.nl zijn.

DATUM 2021-01-05
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wij wilde graag weten wat onze mogelijkheden waren wbt oversluiten en ophogen van onze hypotheek. We hebben meerdere mogelijkheden besproken en hierin een keuze kunnen maken. Arjan heeft het hele proces begeleid en afgehandeld. Hij is altijd goed bereikbaar en reageert snel op de mail.

Zeer goede ervaring!

DATUM 2021-01-05
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Door een hoop gedoe met onze vorige adviseur zijn we bij Mark terecht gekomen,
Mark heeft ons zeer goed geadverteerd voor een goede passende hypotheek hij gaat voor zekerheid en transparantie wat wij goed konden gebruiken.
Mark was altijd bereikbaar en nam veel tijd voor je.
Kort om wil je betrouwbare hypotheek adviseur en geen teleurstellingen dan ben je bij Mark zeker aan het goede adres.

DATUM 2020-12-25
COMMUNICATIE 8
DESKUNDIGHEID 8
GEMIDDELDE 8

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Met arjan in contact gekomen en heb hem verteld wat ik wou (hypotheek omzetten vanwege lage rentestand)

Vrijblijvend info gekregen zonder verplichtingen
Heb voor ons het een en ander op papier gezet tot onze volle tevredenheid waardoor we met eerstehypotheek in zee zijn gegaan.

En daar hebben wij absoluut geen spijt van
Alles is precies zo gegaan als afgesproken

DATUM 2020-12-23
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Snelle reactie en duidelijke uitleg.

DATUM 2020-12-16
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mark je bent een topper als ik weer wat met mijn hypotheek moet doen kom ik weer bij jou

DATUM 2020-12-07
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wij zijn ontzettend tevreden en blij met Mark Beumer! Hij is zeer deskundig, denkt in oplossingen, is erg betrokken en heel vriendelijk. Wij hebben alles via telefoon en mail kunnen regelen, Mark reageert heel snel op zijn telefoontjes en mails en zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Tussen ons eerste contact en het moment dat de hypotheekstukken bij de notaris lagen, zat nog geen 2 weken.

Bedankt Mark, je bent een topper!

DATUM 2020-12-07
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mark is een prima adviseur met oog voor de klant. Hij is snel, accuraat, weet waarover hij het heeft. Het is net of hij je ook persoonlijk kent. Dat geeft een goed gevoel.

DATUM 2020-12-06
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Top

DATUM 2020-12-04
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Meerdere malen contact gehad om zaken af te stemmen. Steeds werd ik met hetzelfde enthousiasme te woord gestaan en geholpen. Voortreffelijke manier van meedenken en vormgeven van de ideale overeenkomst. Aanrader!

DATUM 2020-12-01
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Alles is supervlot verlopen. Adviseur staat altijd voor je klaar en niets is teveel. Echt in 1 woord: TOP! Ik zal het zeker aanbevelen aan mensen om mij heen!

DATUM 2020-11-24
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wij zijn niet zo handig met de computer wat een geduld .Prima geholpen fantastische service.
Zal ze altijd aan bevelen.

DATUM 2020-10-21
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mark heeft voor ons alles netjes uitgezocht. We werden volledig ontzorgd en dat was super fijn. We hebben nu ook echt het idee dat we de h hypotheek hebben die het best bij ons past.

DATUM 2020-10-14
COMMUNICATIE 9
DESKUNDIGHEID 9
GEMIDDELDE 9

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Klantvriendelijk, goede uitleg duidelijk, geduldig, ondernemend, vlot, goede communicatie.
Ontzettend tevreden op de wijze hoe hypotheek afgesloten is.

DATUM 2020-10-08
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Ik zou een ieder Mark Beumer aanbevelen. Hij is neutraal, zeer deskundig en zeer vriendelijk. Belt altijd terug.

Zeer tevreden.

DATUM 2020-10-08
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wij zijn uitstekend geholpen door Arjan van Rooijen tijdens de financiering van onze nieuwe huis. Dankzij de inzet van Arjan hebben we ook een aanzienlijke financieringsruimte voor het bouwdepot kunnen realiseren. Wij zijn hem erg dankbaar daarvoor. Arjan is een echte doorzetter en haalt het maximale voor zijn klanten en ik kan hem dank ook van harte aanbevelen voor iedereen die voor het maximale gaat.

DATUM 2020-10-05
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mijn ervaring met eerstehypotheek.nl is enorm positief. Arjan van Rooijen heeft ons goed geholpen bij de aanvraag van de hypotheek. Arjan was altijd goed bereikbaar en open en eerlijk in zijn communicatie. Ik kreeg altijd snel antwoord op mijn vele mailtjes en ook telefonisch goed bereikbaar. Waar ik soms dacht dit komt nooit goed sprak Arjan mij weer wat moed in om er weer vol voor te gaan en het heeft uiteindelijk positief uitgepakt! Hij weet waar hij het over heeft en hoe hij de dingen moet aanvliegen. Het contact heb ik als zeer prettig ervaren!

DATUM 2020-10-05
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Duudelijk en nauwkeurige advies. Snel traject zonder problemen. Al voor de tweede keer super geholpen!

DATUM 2020-09-25
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Alles via de mail en telefoon geregeld. Contact goed en snel. Aanbeveling.

DATUM 2020-09-24
COMMUNICATIE 8
DESKUNDIGHEID 8
GEMIDDELDE 8

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Ondanks digitale tijdperk, een goed persoonlijk en op maat advies ontvangen. Een altijd enthousiaste Mark begeleid je goed door je vraagstukken heen.

DATUM 2020-08-11
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Onze ervaring met Arjan van Rooijen van EersteHypotheek.nl is in 1 woord fantastisch!!!

Ik kan werkelijk zeggen dat ons leven er in financieel opzicht 100% op is vooruit gegaan.
Arjan is een innemende persoonlijkheid met verstand van zaken en doorzettingsvermogen. Er zijn momenten geweest dat wij dachten
"dit gaat nooit lukken"... maar Arjan bleef positief:)
En zakelijk gezien, fijn contact, altijd je het gevoel geven dat je de enige was en altijd snel antwoord bij onze vragen.
En het resultaat, maandlasten flink omlaag en een leuke spaarpot om ons huis op te knappen.
Arjan, dank je wel voor alles wat je voor ons hebt gedaan!!!!

DATUM 2020-07-26
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Onze ervaring is persoonlijk, profesioneel meedenkend met wat wel en niet kan.Kortom Arjan is een top vent,een aanrader!!

DATUM 2020-07-24
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Na een zoektocht op internet om de hypotheek rente (en daarmee de lasten) te verlagen kwam ik op deze site terecht. Ik heb mijn gegevens ingevuld en werd enige tijd later gebeld. We hebben de gegevens samen nagelopen en de wensen besproken.

Alles is in duidelijke en begrijpelijke taal doorgenomen en samen hebben we het beste eruit kunnen halen wat mogelijk was.

Dankzij dit advies kunnen we nu de lasten makkelijk dragen en zijn er wensen vervuld.

Ik ben zeer tevreden over het verloop van het hele traject en kan iedereen eerstehypotheek.nl (Arjan) als adviseur van harte aanbevelen.

DATUM 2020-07-24
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wij kwamen met Mark in contact om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor ons betreffende een hypotheek. Dit was goed uit gepakt, dus gingen wij op zoek naar een woning. Eenmaal gevonden ej bezichtigd, voelde dit als ons droomhuis. Weer contact met Mark opgenomen om dit door te bespreken, dit zag er goed uit. En zijn we verdere stappen gaan ondernemen, bod uit brengen e.d. Uit eindelijk is het bod geaccepteerd en ging het in een razend tempo, we kregen mails met dingen die we moesten ondertekenen en weer retour sturen. 8 dagen na ondertekenen van de koopovereenkomst was onze financiering al rond!

Mark is goed telefonisch en per mail bereikbaar, duidelijk en eerlijk in zijn antwoorden. En houdt de vaart er in met alles. Kortom echt een aanrader!!

DATUM 2020-07-23
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Het proces met betrekking tot het oversluiten van mijn hypotheek i.v.m. de lage rente en een verbouwing is vloeiend verlopen. Ik ben er heel erg tevreden mee en kan deze adviseur alleen maar aanraden. Op een leuke manier begeleidt Mark je door het hele traject, topadviseur met een positieve instelling. Dankjewel!

DATUM 2020-07-21
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10