Reviews

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Arjan van Rooijen heeft een hoge integriteit en is zeer gewetensvol en vasthoudend, waarbij hij altijd de belangen van de klant voor ogen houdt.

We vonden Arjan een zeer attente adviseur, bijna alsof we zijn enige klanten waren, hoewel we weten dat dit niet het geval was. Arjan beantwoordde al onze telefoontjes en e-mails tijdig. We hebben ons nooit verwaarloosd of onbelangrijk gevoeld. Hij is ook erg innemend met een boeiende persoonlijkheid.

We zijn vergenoegd Arjan aan te bevelen aan iedereen die een huis wil kopen of verkopen. Hij is naar onze mening zonder twijfel een van de beste in de branche.

DATUM 2020-07-06
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Vragen worden snel en duidelijk beantwoord, ze geven veel tips en adviezen en ze draaien niet om de feiten heen. Je weet als klant hoe de zaken ervoor staan, omdat Eerstehypotheek.nl je goed op de hoogte houdt. Zij vragen bepaalde documenten aan jou, jij levert ze aan en zij gaan aan de bak voor je. Sommige situaties zijn voor klant (en klant als medewerker) lastig, waarbij zij bereid zijn om iets extra's voor je te doen om zo het gewenste resultaat te behalen. Wij waren erg tevreden met Eerstehypotheek.nl, de samenwerking was transparant, duidelijk en snel. Top!

DATUM 2020-07-02
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Na een langdurig en bizar voortraject met een andere adviseur dat niet tot de nodige ophoging van de hypotheek leidde, heeft Mark alles uit de kast gehaald om binnen no time tot een oplossing te komen, zodat de verbouwing niet stil kwam te liggen. Bijzonder prettige communicatie, 'dag en nacht' bereikbaar, gedreven en begaan met mij als klant... Dank!!

DATUM 2020-07-01
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Het snelle schakelen duidelijke uitleg Mark bedankt voor de supersnelle afhandeling

DATUM 2020-06-19
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

De contacten zijn zeer prettig verlopen. Er wordt ruim de tijd voor je genomen en een uiteindelijk een eerlijk en goed advies gegeven.

DATUM 2020-05-12
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wat een geweldig advies! En vooral ook de begeleiding in het overzetten van onze hypotheek. Geen vraag was teveel en altijd duidelijke uitleg. Met veel plezier en een goed gevoel dit traject doorgegaan met Arjan. Dank hiervoor.

DATUM 2020-05-07
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

De service is zo goed, je krijgt echt waar je voor betaald. Wordt keihard alle opties bekeken zodat je weet dat je de beste optie voor jezelf hebt. Gewoon super. In 2 jaar tijd al 3x aangeklopt en 3x super gewoon. Nu wel even rust, tot over minimaal 10 jaar :)..

DATUM 2020-05-05
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Ik ben nu voor de 2e keer bij eerste hypotheek.nl geweest en mijn eerdere bevindingen zijn weer bevestigd. Hele fijne partij om mee samen te werken.

DATUM 2020-05-04
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Voor het oversluiten van onze bestaande hypotheek heeft Mark ons super goed geholpen. Binnen 2 weken was alles geregeld. Een besparing van ruim 500 euro per maand op onze hypotheek.

DATUM 2020-04-30
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Zeer persoonlijk , Denkt mee, Maakt tijd voor je. Zelfs nog om 22:00 aan de telefoon gehangen om dingen zo positief mogelijk te maken, top adviseur.

DATUM 2020-04-17
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Ik ben super fijn geholpen, rustig alles kunnen vragen en goede uitleg gehad over de mogelijkheden voor de nieuwe hypotheek.
Ik ben er zeer blij mee.

DATUM 2020-04-16
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Eerder heb ik met Marc al naar mijn hypotheek gekeken.Toen werkte het ook al goed en vond ik hem vriendelijk en kundig in zijn werkwijze. Hij is goed in staat om de wereld van hypotheekmogelijkheden te vertalen naar jou situatie en daarin altijd gezamenlijk naar een zo goed mogelijke oplossing te kijken.

Ik raad zijn werkwijze en advies iedereen aan die zijn hypotheek wil toetsen.

DATUM 2020-04-10
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Nemen de tijd voor een gesprek, altijd bereikbaar of bellen terug. Aanpak voelt persoonlijk en kijken goed wat echt bij je past.

DATUM 2020-03-30
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Super tevreden over Mark, hij heeft heel veel moeite voor ons gedaan om voor ons de beste deal te krijgen. Zeker geen 9-5 mentaliteit met goed nieuws belde hij zelfs s’avonds, chapeau!

DATUM 2020-03-28
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

De persoonlijke aanpak en het verstand van zaken maken dat ik uiterst tevreden ben over de afhandeling van mijn nieuwe hypotheek.

DATUM 2020-03-22
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Alweer onze tweede ervaring met Mark Beumer.
Deze keer het oversluiten van een hypotheek met een bouwdepot.
Ondanks de 'hobbels' waar we mee te maken kregen op het gebied van 'eigen ondernemerschap' heeft Mark het weer fantastisch en zeer doeltreffend voor ons geregeld!

Kortom een volgende keer kloppen we gewoon weer aan in de wetenschap dat het goed geregeld wordt!

DATUM 2020-03-04
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Geduldig, zeer behulpzaam, altijd bereikbaar. Zet zich 100% in. Begrijpt de klant.

DATUM 2020-02-26
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mark geeft uitstekende adviezen. Snel en accuraat.

DATUM 2020-02-20
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Het onmogelijke mogelijk gemaakt en met veel geduld en humor en aandacht heb ik een prachtige woning kunnen kopen, ondanks een bestaand krediet.

DATUM 2020-02-20
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Kan alleen maar zeggen dat ik een super ervaring heb gehad met Arjan. Heb Arjan eigenlijk leren kennen als iemand die net dat ene stapje meer zet en daardoor een perfect en persoonlijk advies geeft.. hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en voor mij voelde het eigenlijk dan ook alsof ik Arjan al jaren kende.. geloof dat dat andersom ook zo was. Er was eigenlijk een hele goede klik. Voor mij toch wel een doorslaggevend punt, die persoonlijke benadering. Ik zou Arjan dan ook als adviseur aan iedereen aanraden.

DATUM 2020-02-19
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Onze situatie was absoluut een uitdaging. Diverse adviseurs gaven aan dat het niet mogelijk was voor ons om een hypotheek te krijgen maar Arjan ging de uitdaging aan!

Zijn advies was super met duidelijke uitleg. We konden hem altijd bereiken indien nodig. Het hele hele proces verliep soepel dankzij hem.

Ik zal ieder aanraden om van zijn advies gebruik te maken!

DATUM 2020-02-12
COMMUNICATIE 9
DESKUNDIGHEID 9
GEMIDDELDE 9

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Traject verliep soepel.

Ik werd enorm goed gesteund hier in..deskundig adviseur en erg vriendelijk..top!

DATUM 2020-01-16
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mijn situatie was niet makkelijk maar Mark heeft ervoor gezorgd dat ik overzicht kreeg. Hij heeft alles ontzettend goed voor me weten te regelen. Dankbaar en blij voor alle hulp van Mark met een mooi resultaat.

DATUM 2020-01-15
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Kan niet beter omdat wij een unieke situatie aandragen, waar heel goed over is meegedacht en omdat alles in zeer korte tijd perfect was geregeld

DATUM 2020-01-06
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Onze droom was om vanuit het drukke westen van Nederland weer terug te gaan naar Drenthe, waar mijn man en ik vroeger hebben gewoond. Omdat we al de 50 jaar gepasseerd waren en alleen gehuurd hadden heeft EersteHypotheek.nl alles ingezet om toch voor ons een hypotheek te kunnen regelen. De passie en deskundigheid waarmee men ons in die spannende tijd heeft bijgestaan heeft geresulteerd in een prachtige koopwoning in Drenthe met een, voor ons op maat, gemaakte hypotheek. EersteHypotheek.nl staat altijd klaar voor je. Deze maand wordt onze hypotheek omgezet hetgeen financieel nog gunstiger voor ons uitpakt. Uiteraard hebben we weer gebruik gemaakt van de uitstekende service en expertise van EersteHypotheek.nl.
We zijn uitermate tevreden en het geeft ons rust dan alles perfect geregeld is.

DATUM 2019-12-13
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10