Reviews

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Prettige ervaring en snelle afhandeling tegen een normaal tarief

DATUM 2019-12-09
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Alles goed geregeld en goed uit gelegd en snel alles voor elkaar altijd vriendelijk geholpen

Gr aafie en Wim Bedankt

DATUM 2019-12-09
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Zeer tevreden met jullie service en vooral vriendelijkheid. Makkelijk snel gecommuniceerd, had het niet zo snel voor elkaar te krijgen mijn hypotheek oversluiten. Arjan je bent de beste!
Ik zal jullie zeker aanraden aan familie en vrienden...

DATUM 2019-11-28
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wij zijn absoluut fantastisch geholpen door Arjan. Hij heeft ons van af het begin goed bij gestaan en geadviseerd. Ook de tijd genomen om alles te onderzoeken en uit te leggen. Proficiat.

DATUM 2019-11-23
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Nadat mijn vriendin en ik een huis hadden gevonden en de bieding akkoord was, zijn we via kennissen hier terecht gekomen om de hypotheek te regelen. Door volledige ontzorging van dit proces, konden wij ons vooral richten op de leuke dingen die bij de aankoop van een huis horen. Geen enkele moeite was te veel: voor al onze vragen is ruim de tijd genomen. Top wat ons betreft!

DATUM 2019-11-22
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Ontzettend prettig, van de aankoop van een woning moet je kunnen genieten, door het papierwerk bij Mark Beumer neer te leggen zijn we nog steeds aan het genieten. Zo fijn hoe hij alles duidelijk communiceert. Wij zijn heel blij dat wij zo'n ervaren en slimme man als Mark Beumer in de arm hebben genomen voor de aankoop van onze woning! Hartstikke bedankt voor alles Mark!

DATUM 2019-11-19
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Heel erg prettig om met Mark in contact te zijn voor mijn oversluiting van mijn hypotheek. Goede service met veel aandacht voor de klant. Je bent een persoon en helemaal geen nummer. Alles is heel snel en naar wens verlopen. Het is niet van dit kan niet, maar dit kan er wel.

DATUM 2019-11-12
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Super, altijd duidelijk wat er kan of mogelijk is.

DATUM 2019-10-25
COMMUNICATIE 9
DESKUNDIGHEID 9
GEMIDDELDE 9

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Goede service! EersteHypotheek.nl is zeker een aanrader om naar toe te gaan!

DATUM 2019-10-23
COMMUNICATIE 9
DESKUNDIGHEID 9
GEMIDDELDE 9

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Uiterst vriendelijke begeleiding en uitleg van wat je allemaal moet doen geen negatief woord altijd vrolijk en opgewekt te woord gestaan.
Snelle en vakkundige beoordeling van de vele formulieren die je moet opsturen uitstekende begeleiding hierin echt top!
Ga zo door ik ben tevreden en gelijk alles in 1 keer geregeld met de bank zodat de financiering er in 1 keer door kwam en dat in 2 en een halve week!

DATUM 2019-10-22
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

In contact gekomen met Mark Beumer en vanaf het begin heeft hij ons goed met raad en daad bijgestaan. Kundig advies en zeer hulpverlenend. Ik kan iedereen deze enthousiaste en gedreven adviseur aanraden.

DATUM 2019-10-17
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wij zijn een gevalletje apart en alles wat fout kan gaan gaat ook fout.
Daar wat ik de moed al een paar maal heb opgegeven vind mark steeds wel nieuwe ingangen en opties.
Gewoon een fijne man waar je een goed gesprek mee kan voeren!!!

DATUM 2019-10-14
COMMUNICATIE 9
DESKUNDIGHEID 9
GEMIDDELDE 9

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Positieve benadering, kennis van zaken, snelle verwerking (afwikkeling) van de door ons gegeven informatie.

DATUM 2019-10-03
COMMUNICATIE 9
DESKUNDIGHEID 9
GEMIDDELDE 9

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Goede service, denken met je mee en flexibel.
Correct nakomen van afspraken.

Vriendelijk personeel die nog tijd voor de klant nemen

DATUM 2019-09-23
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

De adviseur heeft het voor elkaar gekregen om mijn hypotheek aan te passen wat niet lukte toen ik rechtstreeks bij de bank met dezelfde vraag kwam. Echter door doortastendheid en goed communiceren en soms logisch beredeneren is het de advisuer wel gelukt. Heel erg blij mee!
Daarnaast een super service verleend. Ik werd op de hoogte gehouden van de status en de adviseur is ten alle tijden duidelijk geweest over risico's en vervolg stappen.

DATUM 2019-09-18
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mark Beumer zal ik iedereen aanbevelen die vragen, adviezen nodig heeft voor af- of oversluiten van een hypotheek. Hij is vriendelijk,altijd vrolijk en bereikbaar, klantgericht en oplossingsgericht. Niets is teveel en hij gaat net zo lang op zoek naar een oplossing. Hij is duidelijk en snel met zijn reacties en mogelijkheden. Ik ben fantastisch geholpen. Mark heel veel dank!!!

DATUM 2019-09-11
COMMUNICATIE 9
DESKUNDIGHEID 9
GEMIDDELDE 9

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Ik ben bij toeval bij EersteHypotheek.nl terecht gekomen en alles is toen zo snel en duidelijk voor me uitgezocht en uitgelegd. De communicatie is erg helder, wat ik zeer op prijs stel. De afhandeling was snel. Ik ben super tevreden met de dienstverlening.

DATUM 2019-09-10
COMMUNICATIE 9
DESKUNDIGHEID 9
GEMIDDELDE 9

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mark heeft ons vanaf het eerste moment goed en snel geholpen. Uitstekende communicatie en snelle acties van zijn kant hebben ervoor gezorgd dat we snel het traject hebben doorlopen. Echt een aanrader!

DATUM 2019-09-03
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Als u op zoek bent naar een hypotheek adviseur waar de klant nog steeds koning is, iemand die afspraken nakomt, met u meedenkt, nooit opgeeft als het even tegenzit en op zoek gaat naar een oplossing, dan bent u bij EersteHypotheek.nl op het juiste adres.

Mark Beumer heeft ons uitstekend geholpen bij het oversluiten van onze hypotheek. Alle bovenstaande kwaliteiten zijn op hem van toepassing. Niets is teveel,

domme vragen bestaan niet bij hem en altijd even vriendelijk en vrolijk.
Mark, je bent een topper! Nogmaals bedankt voor al het werk wat je voor ons hebt gedaan.

DATUM 2019-08-04
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Een jaar geleden zijn wij in kontakt gekomen met Mark, een van de mensen van deze fantastische club. Hij heeft ons op een geweldige manier geholpen met het afsluiten van een lening waarop ik hem heb beloofd terug te komen wanneer wij advies nodig hebben voor een hypotheek aanvraag. Dat advies had ik eerder nodig dan gedacht dus namen we kontakt op met Mark. Hij ging voor ons op de voor hem zo kenmerkende wijze te werk; als een betrouwbaar partner, deskundig, zich erin bijtend, creatief, communicatief, helder, gestructureerd en het allerbelangrijkst op een hele open, eerlijke en betrouwbare manier. Ik heb Mark gevraagd om niet alleen de hypotheek te regelen maar ook de aankoop van het huis door hem het 'spelletje' te laten spelen met de verkoop makelaar....met succes!! Het was in no time geregeld tegen een prijs die veel lager was dan ik zelf ooit had kunnen bedingen. Respect en hulde hiervoor. Ik ben niet van plan om ergens anders mijn zaken te laten behartigen en dat zouden anderen ook niet moeten doen! Mijn dank is groot!

DATUM 2019-07-01
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Weer prima service! Goed contact! En alles was snel geregeld!

DATUM 2019-05-21
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wij hadden een zaak ten opzichte van onze hypotheek (bedrijfsmatig) met een goud randje (bedrijfsmatig icm prive is gewoon een lastig ding op hypotheek gebied) Mark heeft zich erin vast gebeten als een ware pitbull en niet meer losgelaten! Wat een gast mijn diepste respect voor zijn gedane arbeid!! Als je een tussenpersoon zoekt die z'n vak verstaat zoek niet verder DIT IS HEM!!

Mark bedankt!

DATUM 2019-05-20
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Onze ervaring is niets dan lof.
Deze mensen zitten er voor ons en niet om winstbejag en staan altijd voor je klaar, zelfs als zij met vakantie zijn.

Wij zijn blij dat we bij eerstehypotheek.nl zijn terecht gekomen, want dat heeft ons veel geld bespaard.
Ik zal dit bedrijf dan ook zeker aanraden bij vrienden en kennissen!

DATUM 2019-05-10
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Deze mensen zijn zeer deskundig , en als klein bedrijf doen ze een paar stappen harder voor je om alles wat nodig is te bewerkstelligen .
Je kan ze bij wijze van spreken midden in de nacht wakker maken en dan zouden ze je nog helpen .
Ik ben in ieder geval dik tevreden met de service die tentoongespreid wordt.
Het contact is naast deskundig ook warm en belangstellend. Er wordt dan ook goed geluisterd naar je wensen en het (bijna) onmogelijke wordt daarna voor je gedaan.
Top service !!!
Blij met mijn goed verzorgde produkten :)

DATUM 2019-04-25
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wat een geweldig betrokken professional! Meedenkend en zelfs meevoelen met alle onzekerheden en plezier rond het zoeken en kopen van een huis! Mark het was (weer) een waar genoegen! Hartelijk dank voor al jouw deskundigheid en advies.

DATUM 2019-04-24
COMMUNICATIE 9
DESKUNDIGHEID 9
GEMIDDELDE 9