Reviews

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Onze ervaring met Arjan van Rooijen van EersteHypotheek.nl is in 1 woord fantastisch!!!

Ik kan werkelijk zeggen dat ons leven er in financieel opzicht 100% op is vooruit gegaan.
Arjan is een innemende persoonlijkheid met verstand van zaken en doorzettingsvermogen. Er zijn momenten geweest dat wij dachten
"dit gaat nooit lukken"... maar Arjan bleef positief:)
En zakelijk gezien, fijn contact, altijd je het gevoel geven dat je de enige was en altijd snel antwoord bij onze vragen.
En het resultaat, maandlasten flink omlaag en een leuke spaarpot om ons huis op te knappen.
Arjan, dank je wel voor alles wat je voor ons hebt gedaan!!!!

DATUM 2020-07-26
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Onze ervaring is persoonlijk, profesioneel meedenkend met wat wel en niet kan.Kortom Arjan is een top vent,een aanrader!!

DATUM 2020-07-24
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Na een zoektocht op internet om de hypotheek rente (en daarmee de lasten) te verlagen kwam ik op deze site terecht. Ik heb mijn gegevens ingevuld en werd enige tijd later gebeld. We hebben de gegevens samen nagelopen en de wensen besproken.

Alles is in duidelijke en begrijpelijke taal doorgenomen en samen hebben we het beste eruit kunnen halen wat mogelijk was.

Dankzij dit advies kunnen we nu de lasten makkelijk dragen en zijn er wensen vervuld.

Ik ben zeer tevreden over het verloop van het hele traject en kan iedereen eerstehypotheek.nl (Arjan) als adviseur van harte aanbevelen.

DATUM 2020-07-24
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wij kwamen met Mark in contact om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor ons betreffende een hypotheek. Dit was goed uit gepakt, dus gingen wij op zoek naar een woning. Eenmaal gevonden ej bezichtigd, voelde dit als ons droomhuis. Weer contact met Mark opgenomen om dit door te bespreken, dit zag er goed uit. En zijn we verdere stappen gaan ondernemen, bod uit brengen e.d. Uit eindelijk is het bod geaccepteerd en ging het in een razend tempo, we kregen mails met dingen die we moesten ondertekenen en weer retour sturen. 8 dagen na ondertekenen van de koopovereenkomst was onze financiering al rond!

Mark is goed telefonisch en per mail bereikbaar, duidelijk en eerlijk in zijn antwoorden. En houdt de vaart er in met alles. Kortom echt een aanrader!!

DATUM 2020-07-23
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Het proces met betrekking tot het oversluiten van mijn hypotheek i.v.m. de lage rente en een verbouwing is vloeiend verlopen. Ik ben er heel erg tevreden mee en kan deze adviseur alleen maar aanraden. Op een leuke manier begeleidt Mark je door het hele traject, topadviseur met een positieve instelling. Dankjewel!

DATUM 2020-07-21
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Via een vraag over een consumptief krediet doorgeleid naar een hypotheek adviseur. Deze sprak niet over zaken die niet konden maar over de mogelijkheden die er wel waren en hoe deze het snelst bereikt konden worden. Het advies voldeed aan onze verwachtingen en was helder. Het leverde een verlaging van de woonlasten op waarbij de verhoging van de hypotheek voor de verbouwing was ingerekend. We zijn zeer tevreden over deze adviseur en de organisatie waarvoor hij werkzaam is!

DATUM 2020-07-15
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wij hebben ons contact met EersteHypotheek.nl als zeer prettig ervaren!

Contactpersoon Arjan is heel betrokken geweest in het hele proces. Heeft ons van goed advies voorzien en we zijn blij met het resultaat.

Vooral het ongedwongen en informele vonden wij erg fijn.
Ook na werktijd was Arjan beschikbaar voor vragen....

Een echte aanrader!

Romano en Sandra Michielsen

DATUM 2020-07-15
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

In mijn geval, huis overnemen na scheiding, was een lastig geval...
Maar de aanhouder wint, nadat de huidige hypotheek verstrekker eindelijk bereid was de verpanding van de spaarpolissen los te laten zodat deze voor passeren van de nieuwe hypotheek uitgekeerd zouden worden konden we uiteindelijk naar de notaris.

DATUM 2020-07-14
COMMUNICATIE 8
DESKUNDIGHEID 8
GEMIDDELDE 8

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Waauwww wat een super bedrijf!! We zijn geholpen door Arjan super lieve man en doet zijn werk uitstekend en nauwkeurig!! Hij geeft goede advies en zegt duidelijk wat wel en niet kan!! We zijn hem super dankbaar wat hij voor ons gedaan heeft! Hij heeft ons echt top geholpen! Super bedankt!! En als we willen verhuizen nemen we weer contact met Arjan op gr lindsey

DATUM 2020-07-13
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Via het internet een info aanvraag gedaan voor een tweede hypotheek ivm een verbouwing. Zo in contact gekomen met Arjan.

Wij hadden geen idee wat de mogelijkheden waren mbt tot onze bestaande hypotheek. Arjan heeft ons hier uitstekend bij geholpen en meegedacht in de mogelijkheden en dit heeft voor ons geresulteerd in het feit dat wij straks onze woning helemaal naar onze zin kunnen laten verbouwen.

Als ik een vraag had werd ik iedere keer even geduldig en vriendelijk geholpen. Dat alles online ging maakte het niet minder persoonlijk. Wij zijn zeer tevreden

DATUM 2020-07-13
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Hele goede en snelle service. Erg aardig. Super goed geholpen met de aankoop van ons eerste huis!

DATUM 2020-07-08
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Alles werd vanaf het begin af aan in normale taal uitgelegd. Via de mail of telefonisch werd alles stap voor stap door genomen. De stappen werden ook allemaal snel geregeld.

DATUM 2020-07-08
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Arjan van Rooijen heeft een hoge integriteit en is zeer gewetensvol en vasthoudend, waarbij hij altijd de belangen van de klant voor ogen houdt.

We vonden Arjan een zeer attente adviseur, bijna alsof we zijn enige klanten waren, hoewel we weten dat dit niet het geval was. Arjan beantwoordde al onze telefoontjes en e-mails tijdig. We hebben ons nooit verwaarloosd of onbelangrijk gevoeld. Hij is ook erg innemend met een boeiende persoonlijkheid.

We zijn vergenoegd Arjan aan te bevelen aan iedereen die een huis wil kopen of verkopen. Hij is naar onze mening zonder twijfel een van de beste in de branche.

DATUM 2020-07-06
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Vragen worden snel en duidelijk beantwoord, ze geven veel tips en adviezen en ze draaien niet om de feiten heen. Je weet als klant hoe de zaken ervoor staan, omdat Eerstehypotheek.nl je goed op de hoogte houdt. Zij vragen bepaalde documenten aan jou, jij levert ze aan en zij gaan aan de bak voor je. Sommige situaties zijn voor klant (en klant als medewerker) lastig, waarbij zij bereid zijn om iets extra's voor je te doen om zo het gewenste resultaat te behalen. Wij waren erg tevreden met Eerstehypotheek.nl, de samenwerking was transparant, duidelijk en snel. Top!

DATUM 2020-07-02
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Na een langdurig en bizar voortraject met een andere adviseur dat niet tot de nodige ophoging van de hypotheek leidde, heeft Mark alles uit de kast gehaald om binnen no time tot een oplossing te komen, zodat de verbouwing niet stil kwam te liggen. Bijzonder prettige communicatie, 'dag en nacht' bereikbaar, gedreven en begaan met mij als klant... Dank!!

DATUM 2020-07-01
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Het snelle schakelen duidelijke uitleg Mark bedankt voor de supersnelle afhandeling

DATUM 2020-06-19
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

De contacten zijn zeer prettig verlopen. Er wordt ruim de tijd voor je genomen en een uiteindelijk een eerlijk en goed advies gegeven.

DATUM 2020-05-12
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wat een geweldig advies! En vooral ook de begeleiding in het overzetten van onze hypotheek. Geen vraag was teveel en altijd duidelijke uitleg. Met veel plezier en een goed gevoel dit traject doorgegaan met Arjan. Dank hiervoor.

DATUM 2020-05-07
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

De service is zo goed, je krijgt echt waar je voor betaald. Wordt keihard alle opties bekeken zodat je weet dat je de beste optie voor jezelf hebt. Gewoon super. In 2 jaar tijd al 3x aangeklopt en 3x super gewoon. Nu wel even rust, tot over minimaal 10 jaar :)..

DATUM 2020-05-05
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Ik ben nu voor de 2e keer bij eerste hypotheek.nl geweest en mijn eerdere bevindingen zijn weer bevestigd. Hele fijne partij om mee samen te werken.

DATUM 2020-05-04
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Voor het oversluiten van onze bestaande hypotheek heeft Mark ons super goed geholpen. Binnen 2 weken was alles geregeld. Een besparing van ruim 500 euro per maand op onze hypotheek.

DATUM 2020-04-30
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Zeer persoonlijk , Denkt mee, Maakt tijd voor je. Zelfs nog om 22:00 aan de telefoon gehangen om dingen zo positief mogelijk te maken, top adviseur.

DATUM 2020-04-17
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Ik ben super fijn geholpen, rustig alles kunnen vragen en goede uitleg gehad over de mogelijkheden voor de nieuwe hypotheek.
Ik ben er zeer blij mee.

DATUM 2020-04-16
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Eerder heb ik met Marc al naar mijn hypotheek gekeken.Toen werkte het ook al goed en vond ik hem vriendelijk en kundig in zijn werkwijze. Hij is goed in staat om de wereld van hypotheekmogelijkheden te vertalen naar jou situatie en daarin altijd gezamenlijk naar een zo goed mogelijke oplossing te kijken.

Ik raad zijn werkwijze en advies iedereen aan die zijn hypotheek wil toetsen.

DATUM 2020-04-10
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Nemen de tijd voor een gesprek, altijd bereikbaar of bellen terug. Aanpak voelt persoonlijk en kijken goed wat echt bij je past.

DATUM 2020-03-30
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10