Reviews

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wij zijn een gevalletje apart en alles wat fout kan gaan gaat ook fout.
Daar wat ik de moed al een paar maal heb opgegeven vind mark steeds wel nieuwe ingangen en opties.
Gewoon een fijne man waar je een goed gesprek mee kan voeren!!!

DATUM 2019-10-14
COMMUNICATIE 9
DESKUNDIGHEID 9
GEMIDDELDE 9

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Positieve benadering, kennis van zaken, snelle verwerking (afwikkeling) van de door ons gegeven informatie.

DATUM 2019-10-03
COMMUNICATIE 9
DESKUNDIGHEID 9
GEMIDDELDE 9

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Goede service, denken met je mee en flexibel.
Correct nakomen van afspraken.

Vriendelijk personeel die nog tijd voor de klant nemen

DATUM 2019-09-23
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

De adviseur heeft het voor elkaar gekregen om mijn hypotheek aan te passen wat niet lukte toen ik rechtstreeks bij de bank met dezelfde vraag kwam. Echter door doortastendheid en goed communiceren en soms logisch beredeneren is het de advisuer wel gelukt. Heel erg blij mee!
Daarnaast een super service verleend. Ik werd op de hoogte gehouden van de status en de adviseur is ten alle tijden duidelijk geweest over risico's en vervolg stappen.

DATUM 2019-09-18
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mark Beumer zal ik iedereen aanbevelen die vragen, adviezen nodig heeft voor af- of oversluiten van een hypotheek. Hij is vriendelijk,altijd vrolijk en bereikbaar, klantgericht en oplossingsgericht. Niets is teveel en hij gaat net zo lang op zoek naar een oplossing. Hij is duidelijk en snel met zijn reacties en mogelijkheden. Ik ben fantastisch geholpen. Mark heel veel dank!!!

DATUM 2019-09-11
COMMUNICATIE 9
DESKUNDIGHEID 9
GEMIDDELDE 9

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Ik ben bij toeval bij EersteHypotheek.nl terecht gekomen en alles is toen zo snel en duidelijk voor me uitgezocht en uitgelegd. De communicatie is erg helder, wat ik zeer op prijs stel. De afhandeling was snel. Ik ben super tevreden met de dienstverlening.

DATUM 2019-09-10
COMMUNICATIE 9
DESKUNDIGHEID 9
GEMIDDELDE 9

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mark heeft ons vanaf het eerste moment goed en snel geholpen. Uitstekende communicatie en snelle acties van zijn kant hebben ervoor gezorgd dat we snel het traject hebben doorlopen. Echt een aanrader!

DATUM 2019-09-03
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Als u op zoek bent naar een hypotheek adviseur waar de klant nog steeds koning is, iemand die afspraken nakomt, met u meedenkt, nooit opgeeft als het even tegenzit en op zoek gaat naar een oplossing, dan bent u bij EersteHypotheek.nl op het juiste adres.

Mark Beumer heeft ons uitstekend geholpen bij het oversluiten van onze hypotheek. Alle bovenstaande kwaliteiten zijn op hem van toepassing. Niets is teveel,

domme vragen bestaan niet bij hem en altijd even vriendelijk en vrolijk.
Mark, je bent een topper! Nogmaals bedankt voor al het werk wat je voor ons hebt gedaan.

DATUM 2019-08-04
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Een jaar geleden zijn wij in kontakt gekomen met Mark, een van de mensen van deze fantastische club. Hij heeft ons op een geweldige manier geholpen met het afsluiten van een lening waarop ik hem heb beloofd terug te komen wanneer wij advies nodig hebben voor een hypotheek aanvraag. Dat advies had ik eerder nodig dan gedacht dus namen we kontakt op met Mark. Hij ging voor ons op de voor hem zo kenmerkende wijze te werk; als een betrouwbaar partner, deskundig, zich erin bijtend, creatief, communicatief, helder, gestructureerd en het allerbelangrijkst op een hele open, eerlijke en betrouwbare manier. Ik heb Mark gevraagd om niet alleen de hypotheek te regelen maar ook de aankoop van het huis door hem het 'spelletje' te laten spelen met de verkoop makelaar....met succes!! Het was in no time geregeld tegen een prijs die veel lager was dan ik zelf ooit had kunnen bedingen. Respect en hulde hiervoor. Ik ben niet van plan om ergens anders mijn zaken te laten behartigen en dat zouden anderen ook niet moeten doen! Mijn dank is groot!

DATUM 2019-07-01
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Weer prima service! Goed contact! En alles was snel geregeld!

DATUM 2019-05-21
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wij hadden een zaak ten opzichte van onze hypotheek (bedrijfsmatig) met een goud randje (bedrijfsmatig icm prive is gewoon een lastig ding op hypotheek gebied) Mark heeft zich erin vast gebeten als een ware pitbull en niet meer losgelaten! Wat een gast mijn diepste respect voor zijn gedane arbeid!! Als je een tussenpersoon zoekt die z'n vak verstaat zoek niet verder DIT IS HEM!!

Mark bedankt!

DATUM 2019-05-20
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Onze ervaring is niets dan lof.
Deze mensen zitten er voor ons en niet om winstbejag en staan altijd voor je klaar, zelfs als zij met vakantie zijn.

Wij zijn blij dat we bij eerstehypotheek.nl zijn terecht gekomen, want dat heeft ons veel geld bespaard.
Ik zal dit bedrijf dan ook zeker aanraden bij vrienden en kennissen!

DATUM 2019-05-10
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Deze mensen zijn zeer deskundig , en als klein bedrijf doen ze een paar stappen harder voor je om alles wat nodig is te bewerkstelligen .
Je kan ze bij wijze van spreken midden in de nacht wakker maken en dan zouden ze je nog helpen .
Ik ben in ieder geval dik tevreden met de service die tentoongespreid wordt.
Het contact is naast deskundig ook warm en belangstellend. Er wordt dan ook goed geluisterd naar je wensen en het (bijna) onmogelijke wordt daarna voor je gedaan.
Top service !!!
Blij met mijn goed verzorgde produkten :)

DATUM 2019-04-25
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Wat een geweldig betrokken professional! Meedenkend en zelfs meevoelen met alle onzekerheden en plezier rond het zoeken en kopen van een huis! Mark het was (weer) een waar genoegen! Hartelijk dank voor al jouw deskundigheid en advies.

DATUM 2019-04-24
COMMUNICATIE 9
DESKUNDIGHEID 9
GEMIDDELDE 9

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Ik schrijf nooit reviews. Maar voor Mark maak ik een uitzondering.

Dit is de tweede keer dat hij ons heeft kunnen helpen - twee-en-een-half eigenlijk. Ruim twee jaar geleden, toen onze bank de verbouwing van ons huis niet met de hypotheek kon financieren (geen overwaarde) heeft Mark een bank gevonden die dat wel kon - en het regelwerk begeleid tot alles rond was. Dat werd geen NHG hypotheek, maar toch kostte de niewe hypotheek ons minder dan de oude bij onze vorige bank.

Kenmerkend detail (mocht je niet de hele review willen lezen, dan kun je na deze paragraaf stoppen - dit stukje beschrijft Mark en zijn werkwijze ten voeten uit): ik kreeg Mark aan de lijn voor een lening. Immers, het kon niet via de hypotheek dus we zochten ander krediet. Mark deed een tegenvoorstel. Hij zei: "Mag ik voor jullie gaan zoeken naar een bank die het wel kan? Gewoon proberen. Kost jullie niks. Als het me lukt en de andere geldschieter lijkt jullie ook geschikt, dan laat ik de meter lopen voor mijn dienstverleningstarief. Jullie verhaal zie ik als een uitdaging - als een bank zegt dat iets niet kan, dan kijk ik graag even mee." Ik denk dat we wel vier keer (lang) met elkaar aan de telefoon hebben gesproken voordat 'de meter ging lopen'.

Onlangs belde hij ons weer eens op. De huizenmarkt is gunstig. Mark vermoedde dat uit een taxatie wel eens zou kunnen blijken dat ons huis nu wél past bij de hypotheekwaarde. Dan zouden we weer binnen de NHG normen passen en kon onze hypotheeklast nog eens met zo'n 100 euro naar beneden. Daar had ik zelf nooit aan gedacht. Mark wel.

Maar het kwam allemaal toch anders, omdat we in die zelfde periode tegen een ander huis aan liepen en vrij plotseling ineens in het traject "aankoop nieuwe woning, verkoop oude woning zaten". Ook daarin hadden we een betrouwbare partner aan Mark. Ik had hem wel eerlijk gezegd dat we ook bij andere geldschieters zouden informeren over de financiering. Maar we kregen bij Mark ook gewoon veruit het scherpste voorstel. Ook nu weer was de begeleiding top. Hij was op de hoogte van onze deadlines, belde of mailde ruim op tijd als er nog wat moest gebeuren, en was altijd nuchter en waakzaam over de contractuele en juridische kanten van de financiering.

Het is nu allemaal rond. We kunnen plannen maken voor het nieuwe huis. Gek genoeg, ik ga het bijna missen, die regelmatige telefoongesprekken. Maar ik denk dat over een jaar of twee, misschien drie ineens weer de telefoon gaat, en ik een stem uit duizenden met een tikkie zachte G hoor zeggen: "Goswin, met Mark, eerstehypotheek.nl".

DATUM 2019-04-23
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

wat onmogelijk leek, bleek mogelijk. Eerst lagere kredietlast, toen hypotheek werkelijke last. Oog voor de persoonlijke situatie...

DATUM 2019-04-18
COMMUNICATIE 9
DESKUNDIGHEID 9
GEMIDDELDE 9

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mark is Zeer gedreven, vindingrijk en belangrijkste voor mij, geeft een eerlijk advies met mijn belang voorop.

DATUM 2019-04-10
COMMUNICATIE 9
DESKUNDIGHEID 9
GEMIDDELDE 9

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Libbe heeft mij uitermate vriendelijk, vlot en fijn geholpen. Hij staat voor je klaar (op bijna alle onmogelijke tijden), zet zich voor de volle 100% in om alles voor elkaar te krijgen en hiermee de klant te ontlasten van alles wat er bij een hypotheek komt kijken. Libbe werkt eerlijk, duidelijk, overzichtelijk en transparant.

Ik ben zeer tevreden en raad Libbe bij iedereen aan!

DATUM 2019-03-01
COMMUNICATIE 8
DESKUNDIGHEID 8
GEMIDDELDE 8

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Alles goed geregeld.
Bij evt vragen worden deze vlot afgehandeld.
Wij zijn zeer tevreden!

DATUM 2019-02-20
COMMUNICATIE 9
DESKUNDIGHEID 9
GEMIDDELDE 9

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mark is alles wat je mag verwachten van een hypotheekadviseur maar dan net nog een beetje meer. Eigenlijk geef ik iemand nooit een 10 omdat er ruimte moet zijn voor verbetering. Echter er zijn geen punten voor verbetering dus daarom krijgt Mark op alle punten een dikke 10!!!
Dit is overigens de tweede keer dat we een hypotheek via Eerste Hypotheek hebben overgesloten en ook in de toekomst maken wij graag gebruik van zijn diensten mocht dit nodig zijn.

DATUM 2019-02-18
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Prettig en goed gesprek.

DATUM 2019-02-14
COMMUNICATIE 9
DESKUNDIGHEID 9
GEMIDDELDE 9

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

We hadden een lastige case maar Mark heeft het geregeld.
We hadden een hoop vragen en waren onzeker over of het lukte en wat te doen.
Mark stond altijd klaar en gaf rustig uitleg.

Zijn enthousiasme maakte het voor ons ook leuk om op jacht te gaan naar een nieuwe woning.
En we voelde ons safe met Mark achter ons.
We wisten precies wat wel en niet kon en dat is fijn als je opzoek gaat.

We vonden onze woning en Mark had binnen 2 weken alles rond en akkoord.
Hij bijt zich er in vast en is altijd bereikbaar.

Wij raden eerstehypotheek zeker aan ook als doorstromer zoals wij waren.

Mark Bedankt.

DATUM 2019-01-03
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Een behoorlijk gecompliceerde hypotheekaanvraag is op zeer deskundige wijze door adviseur Mark Beumer opgepakt en met veel
geduld en ervaring goed gekomen.
Wij zijn er erg blij mee en raden 1e Hypotheek zeker aan als het om deskundigheid en ervaring gaat.Top!!

DATUM 2018-12-14
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Mijn ervaring met eerstehypotheek.nl is meer dan positief! Geen vraag is te veel of, iets nog een keer uitleggen te veel gevraagd. Het contact is zeer prettig, vriendelijk en professioneel!. Mocht je duidelijke informatie over een hypotheek willen zou ik zeker is met eerstehypotheek.nl bellen.

DATUM 2018-12-13
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10

 

Eerstehypotheek.nl

Aanbeveling:

ja

 

Ervaring:

Door Mark van Eerste Hypotheek.nl, heb ik mijn droom huis. In een hele moelijke periode in mijn lieven, ik heb een vriend gemakt. Dat vriend heeft mijn hypotheek binnen twee weken rond gemakt en was alleen een email of belletje weg!! Ervaring? Dit was de derde huis ik heb gekocht, nooit zo prettig.......Door Mark Beumer, my dreams came true!! Bedankt!

DATUM 2018-12-02
COMMUNICATIE 10
DESKUNDIGHEID 10
GEMIDDELDE 10